-
Ja imam 50+ godina i trebao bi me zanimati ovaj topic, ali sad sam već u fazi da NIŠTA ne pomaže staračkim promjenama. Uspjela sam se pomiriti sa staračkim pjegama, borama, promjenom kvalitete kože (lice se opustilo, visi mi podbradak, kutovi očiju, kapci itd.) ali nekako ne posežem za puno kozmetike. Srećom, imam relativno dobru kožu - više suhu nego masnu i nije problematična. Koristim dvije vrste kreme (marka nebitna, kako kada, ali gledam da bude Q10 - nisam primijetila nikakvu bitnu razliku između Cien-ove jeftine Q10 iz Lidla i neke višestruko skuplje koje povremeno dobijem ili kupim). Uglavnom koristim masnu za noć i hidratantnu za dan.
Imam loša iskustva s tekućim puderom, jer mi ne odgovara začepljivanje pora, pa mi je to uvijek kvarilo kvalitetu kože. Pokušala sam puno puta, ali nije išlo. To je individualno, ali metodom uzaludnih pokušaja ja sam odustala od svega osim kamenog pudera koji koristim isključivo u posebnim prigodama. Imam i kameno rumenilo koje se nanosi kistom, te kamena sjenila za kapke. To i ruž koristim višemanje redovito i to je sve. Više para bih potrošila na kvalitetan parfem nego na puder, ali to nije tema.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma