Moji sinovi su naučili da ne treba vrećicu s kokicama za mikrovalnu otvarati naglo. Isto su nešto naučili, hehehe....
Moji sinovi su naučili da ne treba vrećicu s kokicama za mikrovalnu otvarati naglo. Isto su nešto naučili, hehehe....
Ode mi post.
Ja sam tako dobro pasterizirala feferone da je otpalo dno staklenke. A radila sam to 100 puta prije i znam da treba biti krpa ispod staklenki, da staklo ne sjedi na metalu, ali nisam, jbg.
Ostalo, obično mi prekipi juha od gljiva i zasvinji peć, čak i kad nije iz vrećice nego domaća. Našlo bi se još bisera. Jednom sam spalila orehnjacu do čistog ugljika. Užas. Zaspala dok se peklo. Ali najbolje je bilo kako sam se otarasila dječjih duda i bočica, spekla sam ih u rajngli slučajno. Nisam kupila druge, ali kad se sjetim da sam mogla skuriti kuću, muka mi je...
Aha, dakle nisam jedini debil!
Petak navečer, Danish pastry u pećnici, Gladijator u videorekorderu (da, bilo je davno). Dva i pol sata kasnije se budim na odjavnoj špici, dim je posvuda, to gori i dalje u pećnici (nije dihtalo dobro), zovem vatrogasce, dolaze dvoja kola i njih 14!!! Bila im je spora noć.
Dolazi policija napraviti zapisnik, noć za pamćenje.
Sent from my ZTE BLADE A910 using Tapatalk