Vidim da se na temi veliki planovi kuju! Evo me natrag nakon kraceg odmora, ali nisam zabusavala
Imala sam jedan zutaminuta dan koji je krenuo naopako u trenutku kad nisam mogla pronaci @ na tipkovnici gdje inace stoji, a zavrsio je tako da je i nebo plakalo kad sam odlucila ici trcati i na kraju ostala doma.
Ali zato sam se danas po sumi tako divno natrcala 7 km gore-dolje i jos divote kad pogledam na sat, mislim da sam najsporija u svemiru, a pace 5:40 na uzbrdici odmah su mi krila narasla za wingse!
Odlucih nakon duljeg neckanja wingse otrcati samo s aplikacijom. Munki vs auto! Pa da vidimo tko ce prvi odustati. E!
Koliko mislite da cete uspjeti km? Mislim da bi 15 km bilo super, ali nadam se da cu uspjeti potegnuti i malo vise. Nisam si bas najbolje isplanirala ravnu rutu, tak da ce me uzbrdice malo usporiti...
Kaze mm da mu se cini da cu postati zagrizeni trkac Pocela sam trcati da se malo satarem (jer mi uz malo dijete to sad bas najvise u zivotu treba), a kad ono ja se samo jos vise nabrijem.