Pokazuje rezultate 1 do 50 od 147

Tema: kada počinje školska godina?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pa ali ako nema tko biti s djetetom, a dijete ne moze samo... mislim tko ce biti zimi s njim... Ne razumijem kakva vam je razlika sto se tice cuvanja.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ali ako nema tko biti s djetetom, a dijete ne moze samo... mislim tko ce biti zimi s njim... Ne razumijem kakva vam je razlika sto se tice cuvanja.
    Ne znam ni ja, i mi se svakako snalazimo, ali mislim da je lakše pregrmiti 3 tjedna zimskih praznika (u stvari i manje, jer u prvom tjednu padaju božićni i novogodišnji praznici), nego se rastezati cijelo ljeto...
    Posljednje uređivanje od lola_34 : 10.05.2019. at 11:33

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ne znam kako, meni se cini jednako. I stvarno se trudim shvatiti kako nije jednako.... I prvi mi je sin zavrsio prva dva razreda u zg tako da mi ne nedostaje zg perspektiva. Svakako , velika je vjerojatnost da ce grad zg birati dulje zimske praznike...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Svakako , velika je vjerojatnost da ce grad zg birati dulje zimske praznike...
    Meni je to, recimo, bezveze, jer to pogoduje samo skijašima, a ostali mogu gledati kroz prozor kako pada kiša.
    I dok mi je dijete bilo manje, bilo mi je teže ishendlati zimske praznike nego ljetne, jednostavno zbog načina provođenja slobodnog vremena. U toplijem dijelu godine naprosto je lakše organizirati i boravak vani, i kretanje na zraku, i kvalitetniji odmor, ako ništa drugo. Što se zimskih praznika tiče, kod nas u familiji je zadnje 2 godine u tom periodu tradicionalna gripa pa onda nema ništa od takvih praznika, osim temperature i hunjavice.

Ali kako rekoh, svatko ima neke svoje razloge. Jednom pašu dulji zimski jer ide na skijanje, nekom pašu dulji ljetni da može dulje biti na moru, netko ima manje dijete pa mu uopće ne paše puno slobodnih dana bez nastave, netko ima veće dijete kojem je smisao života u što duljim praznicima. Zato mi se uopće ne sviđa ovoliko slobode u biranju rasporeda praznika. Čemu četiri varijante? Mogli su donijeti jedinstvenu varijantu, uz mogućnost prebacivanja jednog tjedna iz zime u ljeto (ovisno o klimatološkim prilikama), i da tako onda vrijedi za sve.
    Problem zbrinjavanja mlađe djece ostaje isti neovisno o školskom kalendaru.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Menibi pasalo da cijelo ljeto ima i skoleo vrtica, ali ne mislim da je to najbolje rjesenje. A to mi se cini vaznim za shvatit, daono sto nama najbolje odgovara cesto nije najbolje rjesenje ni nasoj, a kamoli svoj djeci.
    S aspekta nastave mislim da na proljece treba imati vise praznika...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

I mi nismo skijasi. To je uz sto nije my cup of tea i preskup hobi za sesteroclanu obitelj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •