Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3687

Tema: Vjezbanje, trckaranje i trcanje u 2019.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja jako rijetko trcim dva dana za redom. Jos davno je vikki rekla da je to no no. ali eto povremeni izlet mozda moze.
    U tom slucaju, ako to mislis napraviti, onda trcis tako da mozes cavrljati kao i kad setas.
    Meni je to svojevremeno bilo neshvatljivo kao vrsta trcanja, ali ta mi je i puno teza.
    pa bih ti ja rekla ako trcis trci tempom 6:45 max.

sirius draqgo mi je da je vrat bolje i da kreces u nove pobjede.
    kjb u svom ludom ritmu. no, ovih dana s obzirom na vrijeme, mozda mozes odraditi 2 u 1, vozeci ili trceci po kisi

Lili ovaj vikend ides na trcanje 18 km, sljedeci vikend na PM a vikend poslije na ponikve? sorry ali htjela ti priznati ili ne junkie si. ocito nisi cula dedu na ZBZ kod one koze. Lijepo nas je upozorio da cuvamo koljena za starost.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku

Lili ovaj vikend ides na trcanje 18 km, sljedeci vikend na PM a vikend poslije na ponikve? sorry ali htjela ti priznati ili ne junkie si. ocito nisi cula dedu na ZBZ kod one koze. Lijepo nas je upozorio da cuvamo koljena za starost.
    nisam didu vidjela legenda

ne ipak će biti promjena u planu (a kud sve upamtiš miša mu ) jer mi je ova Jaska uletila skroz neplanirano.

Čekam trenera da mi javi za sutra šta trebam trčat prije Jaske.

Ponikve nisam sigurna jel idem i na koju stazu, prijavila sam čak 3 prvo dugu jer nisam tad znala za Jasku, pa kratku ako budem umorna i ne bude mi se dalo, pa sam malo razmišljala da bi mogla s kćerkom rekreativnu a šta ću ni nebo ne zna. Vidjet ću kako ću se osjećat. Al ja ti onda taj vikend ne radim trening nego mi je utrka umjesto treninga.
    Ako budem išla na rekreativnu ili kratku pa to je kraće nego trening koji bih trebala odradit subotom :- )

MB javi nam se češće draga ideš na PM u Gradac?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •