-
ja se slažem s argente, ali isto tako mislim da je mirovinski i zdravstveni sustav pred raspadom i da je rad do 67 imperativ osim ako ne ukinu rješenja za sve povlaštene mirovine, umirovljenja ljudi od 20 godina i slično, što se neće dogoditi, barem to je sigurno
naprosto nema dovoljno novca, stanovništvo stari, nema dovoljno mladih i zdravih ljudi da potegnu napune proračun koji će onda stari potrošiti
mislim, ekonomija je prilično jasna
a ja vjerujem da je rad do 67 moguć, kada bi se ljudima omogućilo malo fleksibilnosti što se tiče radnih mjesta i radnih uvjeta
također, neka istraživanja pokazuju da umirovljenje često ne ispadne dobra životna promjena, mnogi ljudi umirovljenjem upadnu u depresiju, postoje čak i statistike o smrtnosti povezanoj s umirovljenjem
tako da načelno, nisam protiv rada do 67
ali sam protiv rada do 67 uz ovakve uvjete rada, i protiv sam rada do 67 bez revizije svih dosadašnjih rješenja o povlaštenim mirovinama, protiv sam rada do 67 ako će svaki budala od zastupnika poput pernara, kriminalac od zastupnika (premijara) poput sanadera i slične bagre i dalje imati pravo na povlaštenu mirovinu, protiv sam rada do 67 dok god hrvatska ima preko 400 općina, odnosno uz ovakav neučinkovit i rastrošan upravni ustroj, da ne nabrajam dalje sve rupe kroz koje curi novac
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma