justme409 prvotno napisa
Viki na zalost nista od implatacijskog kod mene. Dobra, prava, jako dobro poznata u narodu, jos i bolna, menga. Hahaha
Ali idemo dalje... Ionako je bez veze kad imas rodjendan u orvom mjesecu pa ti mama i tata spoje Bozic i rodjendan, a i bilo bi fora roditi na Valentinovo, pa veselimo se pokusavanju i cekanju za 2 tjedna hahahaha
Sto se tice ostajanja trudan nakon kiretaze. Kiretaza je invazivna, ali ne smanjuje mogucnost. Mislim da vise ovo nase stresno iscekivanje, zivciranje, stres smanjuju mogucnost. Fascinantno mi je kako jako puno cura zatrudni tek kad pocne nesto trenirati/raditi.... Odnosno prestane "morati" ostato trudno bas taj mjesec. Stres utjece na puno stvari, pa mozda i na ovu. Meni je bilo tako prosla vanm. Bilo mi je bas bitno ostati trudna do 12 mj da odem na bolovanje za Bozic i Novu i spojim sve, odem kod mame, poklonim neke fora "new grandmai grandpa" majce i sl gluposti (uzivilo se blago). No, sve je palo u vodu, nisam uspjela istati trudna tad. I nakon toga me nije bilo bas puno briga kad cu jer cilj nije bio ostvaren... I eto, za Bozic sam ostala trudna.