Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2516

Tema: Serije za preporuku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jao meni je GROZNO što su to tako napravili, da ženski lik ispada histeričan, i to još radi odbijanja, ne treba niti reći kakvi su komentari.

Sezona je inače stvarno loša, ali meni je loša bila i sedma, i ona epizoda kad su išli iza zida, cijeli taj scenarij, to mi je uvjerljivo dno GoTa.

Loši su stvarno i komentari i ocjene, ali mene baš jako zanima koliko su ljudi razočarani radi same priče.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Jao meni je GROZNO što su to tako napravili, da ženski lik ispada histeričan, i to još radi odbijanja, ne treba niti reći kakvi su komentari.
    Nisam stekla dojam da je ona takva radi odbijanja (to je možda bio neki od manjih povoda, ali ne i glavni uzrok). Mislim da joj je jednostavno genetska linija takva da bi se kad tad pokazalo da je osvetoljubiva i okrutna... Da nije tako anđeoski lijepa glumica, lakše bih to prihvatila, doduše

Za Jamieja mi je lakše shvatiti - on voli Cersei još doslovno iz maminog trbuha, i sad kad je ona po prvi put realno u životnoj opasnosti, ipak je želi spasiti. Njegova ljubavna priča s Brienne mi nije bila ni najmanje uvjerljiva, tu je po meni veliki propust napravljen jer je stvorena za onog divljaka no to sad nije više ni bitno.

Žao mi je zbog Varysa, a žao mi je i zbog Tyriona koji sad lupa glavom o zid što ga je tako izdao.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Loši su stvarno i komentari i ocjene, ali mene baš jako zanima koliko su ljudi razočarani radi same priče.
    meni je priča ok - osim ovog s jamiem
    ali je paceing koma, osobito u usporedbi sa svim ostalim sezonama
    da su bar razvukli ovu sezonu na 10 epizoda
    sjećam se jednom kad sam u osnovnoj pisala neku lektiru, August Šenoa ili tako nešto, i raspisala sam se nadugo i naširoko, ostalo mi još samo taj rasplet prepričati i nekakav zaključak donijeti
    i pogledam na sat i shvatim da kasnim na nastavu i natrkeljam takav užasan kraj, samo da završim, da me kasnije profesorica skužila i rekla da se vidi da sam u zadnji tren pisala taj kraj
    tako mi je nekako i ova sezona
    nemam problem s time da Dany spali cijeli westeros, ali mi je problematično da to odluči tako u hipu
    nemam problem s tim da Arya ubije Night kinga, odnosno da bilo tko ubije Night Kinga, ali da NK bude ubijen u jednoj noći, on, utjelovljena smrt, koji prijeti westerosu već 7 godina, to mi je malo previše. Takva spektakularna prijetnja eliminirana u jednoj epizodi. I onda samo krenu dalje. I onda Euron obavijen plaštem nevidljivosti ispali par hitaca i ubije zmaja. I onda uhvate Missandei i ubiju ju i onda Dany poludi i sve spali i onda Jon nju ubije i on bude kralj. The End.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •