Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1641

Tema: Odbrojavanje 1/2019 by Viki88, chicha i EmaG.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Od jučer imam ovulacijski iscjedak i simptome ovulacije, ali lh trakice ne pokazuju ovulaciju. Mjerila sam jučer kad se pojavio iscjedak i dva odnosno 4 dana prije. Sve je negativno. Mislite li da ima smisla dalje ih koristiti?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Himalaya prvotno napisa Vidi poruku
    Od jučer imam ovulacijski iscjedak i simptome ovulacije, ali lh trakice ne pokazuju ovulaciju. Mjerila sam jučer kad se pojavio iscjedak i dva odnosno 4 dana prije. Sve je negativno. Mislite li da ima smisla dalje ih koristiti?
    Moke iskustvo sa trakicima, da njima ne vjerujem uopce

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

ljube555,justme409,Riri92,Himalaya- u akciju! ja u ponedjeljak idem kod ginekologa,trebao bi vidjeti O,bit ce 10.dc. pokrivamo sve,u akciji smo od 4.dc svaka 2 dana. ajmo po plusice!

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Citiraj Andydea123 prvotno napisa Vidi poruku
    ljube555,justme409,Riri92,Himalaya- u akciju! ja u ponedjeljak idem kod ginekologa,trebao bi vidjeti O,bit ce 10.dc. pokrivamo sve,u akciji smo od 4.dc svaka 2 dana. ajmo po plusice!
    I ne zaboravi jastuk ispod guze kaže moja doktorica da je ona tako uspjela

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

hahahaha ja to malo naprednije-noge u stav svijece hahahaha

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

hahahaha ja to malo naprednije-noge u stav svijece hahahaha
    Hahaha..yoga u seksualnom životu hahah

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Hahaha..yoga u seksualnom životu hahah
    hahahahah pa da! Sva sreca pa je MM jos zagrijan za raznorazna isprobavanja hahahaha i sve isprobavamo Jos jedino da me odvede na neko romanticno putovanje...

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

niste mi nista rekle za listu. jeli se slazete da je ja vodim? one vibrice na tipkovnici nemogu nac zato je malo drugacija lista. gdje nam je angie_88? koja je situacija kod nje?

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

niste mi nista rekle za listu. jeli se slazete da je ja vodim? one vibrice na tipkovnici nemogu nac zato je malo drugacija lista. gdje nam je angie_88? koja je situacija kod nje?
    Andydea, ma samo ti vodi

Nadam se da će se angie brzo javiti...

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Hahaha samo bi dodala na ovo da sam i ja ovo radila par puta jer sam psihički imala osjećaj kao da nešto dodatno radim da pomognem, ali zapravo znanstveno nema potvrde ove metode i što se biologije tiče možeš iz bilo kojeg položaja, pa i stojeći ostati trudna

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj EmaG. prvotno napisa Vidi poruku
    Hahaha samo bi dodala na ovo da sam i ja ovo radila par puta jer sam psihički imala osjećaj kao da nešto dodatno radim da pomognem, ali zapravo znanstveno nema potvrde ove metode i što se biologije tiče možeš iz bilo kojeg položaja, pa i stojeći ostati trudna
    Ja baš jučer isto čitam da nema znanstvene potvrde te metode. Ali dobro, i pozitivan psihološki utjecaj je dobar tako da nema ništa loše u seksualnoj yogi.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja baš jučer isto čitam da nema znanstvene potvrde te metode. Ali dobro, i pozitivan psihološki utjecaj je dobar tako da nema ništa loše u seksualnoj yogi.
    a nemam sto izgubit,jedino dobit hahahaha . ma to su sve metode koje mi ocajni pokusavamo isbrobat nebi li nam se posrecilo. valjda jednog dana i hoce.

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Ej Himalaya, ja sam svaka dva dana mjerila od recimo 10.-12. dana (inače sam ovulacije imala kasnije, oko 19. dana) i onda kad počne vidljivo tamniti crta, onda bi počela svaki dan, s tim da ta zadnja 3-4 dana mjerim po dva puta dnevno. I onda imaš šansu uloviti. Ovak ako si mjerila tak rijetko, moguće da si fulala peak jer on čim se dogodi, razina LH padne i test postane negativan. Nekad se radi o doslovno par sati, odnosno dijelu dana kad mjeriš.
    Uglavnom ako naručiš trakice preko e-baya, to ti je najjeftinija i najpouzdanija metoda praćenja ovulacije. Samo si daj ciklus, dva da skužiš kak funkcioniraju trakice

Vidim da ti je 17.dan, koliko ti inače traje ciklus?

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Citiraj EmaG. prvotno napisa Vidi poruku
    Ej Himalaya, ja sam svaka dva dana mjerila od recimo 10.-12. dana (inače sam ovulacije imala kasnije, oko 19. dana) i onda kad počne vidljivo tamniti crta, onda bi počela svaki dan, s tim da ta zadnja 3-4 dana mjerim po dva puta dnevno. I onda imaš šansu uloviti. Ovak ako si mjerila tak rijetko, moguće da si fulala peak jer on čim se dogodi, razina LH padne i test postane negativan. Nekad se radi o doslovno par sati, odnosno dijelu dana kad mjeriš.
    Uglavnom ako naručiš trakice preko e-baya, to ti je najjeftinija i najpouzdanija metoda praćenja ovulacije. Samo si daj ciklus, dva da skužiš kak funkcioniraju trakice

Vidim da ti je 17.dan, koliko ti inače traje ciklus?
    Ciklusi su mi produženi 30 - 40 dana. Naručit ću si s e-baya i češće ih upotrebljavati prema tvojim savjetima jer ovako očito nemaju nekog smisla. Hvala

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Ciklusi su mi produženi 30 - 40 dana. Naručit ću si s e-baya i češće ih upotrebljavati prema tvojim savjetima jer ovako očito nemaju nekog smisla. Hvala
    Pa onda moguće da ti još nije bila ovulacija? Probaj još koji put s trakicama, osim ako nemaš samo onih 5 šta se u ljekarni kupi.
    Najbolje ti je te s e-baya i malo si izguglaj slikice tuđih testova pa ćeš škužiti kako funkcioniraju.
    Ja ih preporučam jer oba puta kad sam ih se ozbiljno primila sam ostala trudna odmah. Tako sam skužila kako lako možeš fulati ovulaciju, zato su bitne.

Sretno i držim fige za novo trostruko odbrojavanje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •