Od jučer imam ovulacijski iscjedak i simptome ovulacije, ali lh trakice ne pokazuju ovulaciju. Mjerila sam jučer kad se pojavio iscjedak i dva odnosno 4 dana prije. Sve je negativno. Mislite li da ima smisla dalje ih koristiti?
Od jučer imam ovulacijski iscjedak i simptome ovulacije, ali lh trakice ne pokazuju ovulaciju. Mjerila sam jučer kad se pojavio iscjedak i dva odnosno 4 dana prije. Sve je negativno. Mislite li da ima smisla dalje ih koristiti?
ljube555,justme409,Riri92,Himalaya- u akciju!ja u ponedjeljak idem kod ginekologa,trebao bi vidjeti O,bit ce 10.dc. pokrivamo sve,u akciji smo od 4.dc svaka 2 dana. ajmo po plusice!
niste mi nista rekle za listu. jeli se slazete da je ja vodim? one vibrice na tipkovnici nemogu nac zato je malo drugacija lista. gdje nam je angie_88? koja je situacija kod nje?
Ej Himalaya, ja sam svaka dva dana mjerila od recimo 10.-12. dana (inače sam ovulacije imala kasnije, oko 19. dana) i onda kad počne vidljivo tamniti crta, onda bi počela svaki dan, s tim da ta zadnja 3-4 dana mjerim po dva puta dnevno. I onda imaš šansu uloviti. Ovak ako si mjerila tak rijetko, moguće da si fulala peak jer on čim se dogodi, razina LH padne i test postane negativan. Nekad se radi o doslovno par sati, odnosno dijelu dana kad mjeriš.
Uglavnom ako naručiš trakice preko e-baya, to ti je najjeftinija i najpouzdanija metoda praćenja ovulacije. Samo si daj ciklus, dva da skužiš kak funkcioniraju trakice
Vidim da ti je 17.dan, koliko ti inače traje ciklus?
Pa onda moguće da ti još nije bila ovulacija? Probaj još koji put s trakicama, osim ako nemaš samo onih 5 šta se u ljekarni kupi.
Najbolje ti je te s e-baya i malo si izguglaj slikice tuđih testova pa ćeš škužiti kako funkcioniraju.
Ja ih preporučam jer oba puta kad sam ih se ozbiljno primila sam ostala trudna odmah. Tako sam skužila kako lako možeš fulati ovulaciju, zato su bitne.
Sretno i držim fige za novo trostruko odbrojavanje![]()