Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2516

Tema: Serije za preporuku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja isto želim što prije zabraviti
    i palim svijeće da GRRM završi knjige, KAD GOD, samo da ih završi. Ne mora čak biti ni za moga života, nek mu digitaliziraju svijest prije nego umre i nek piše knjige stoljećima, samo nek ih napiše

ono što mene najviše frustrira je to da R+L=J, dakle najveća tajna cijele sage, nije imala nikakvog utjecaja na radnju. To je bila samo manja smetnja. Neopisivo me to frustrira.
    Naživcirala me i Bronnova pojava. Dakle u ovoj sezoni se prvo pojavio u Kings landingu, gdje mu Cercei kaže da ode ubit Tyriona i Jamiea. Pa se pojavi u Winterfellu gdje im kaže da će ih ubit i da ne misli sudjelovat u Battle of KL. I onda se pojavi u malom vijeću, kao faking coin master?!?!?
    Kako je Sam postao Archmaester? Šta je sa Gilly, zar ona ne čeka njegovo dijete? Zar zakletve ništa ne znače? Ako ne znače ništa zašto je Jon protjeran na zid? Šta će im zid sad kad više nema White walkera?
    Evo i vama i meni kao melem najbolji meme svih vremena:

https://www.reddit.com/r/freefolk/co...t/be_a_dragon/

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Kako je Sam postao Archmaester? Šta je sa Gilly, zar ona ne čeka njegovo dijete? Zar zakletve ništa ne znače? Ako ne znače ništa zašto je Jon protjeran na zid? Šta će im zid sad kad više nema White walkera?
    NIje da se sjecam svih detalja ali nije li Gilly bila trudna s ocem, pa se Sam sazalio nad njom i odlucio je uzeti. Ne sjecam se da je on otac njenog djeteta. no uzmite u obzir da sam ja to citala jos prije .....ajme ne znam ni sama koliko godina, ako mi stariji sin ima sad skoro 14, onda sigurno preko 15 godina.
    sad sam jos ljuca na GRRM

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •