Pokazuje rezultate 1 do 50 od 278

Tema: Šminkanje,njega tijela i lica, prep.i dekor.kozmetika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Baš guštam u tome, da imam vremena, našla bih načina kako zarađivati od tog znanja

Nano, da kod nas ti se nudi samo satenski (sve sam pretražila). Ni ja to nisam htjela, a nisam imala vremena obilaziti trgovine i krojače, no to bi definitivno trebala biti povoljnija opcija.
    K
    ako se spava na toj svili? Mislim, kakav je osjećaj.? Moja mama zna šivati, samo je stara pa više ništa ne može. Budem ju pitala hoće li ovo uspjeti a ja idem u potragu za svilom. Ja sam s one teme o frćkavoj kosi - nama frćkavicama spavanje jako uništi frizuru, pa je jedan od savjeta svilenae jastučnice. Mogu i razne kape i buffovi, ali ja tako ne mogu i ne želim spavati.
    Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 24.05.2019. at 09:13

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    K
    ako se spava na toj svili? Mislim, kakav je osjećaj.? Moja mama zna šivati, samo je stara pa više ništa ne može. Budem ju pitala hoće li ovo uspjeti a ja idem u potragu za svilom. Ja sam s one teme o frćkavoj kosi - nama frćkavicama spavanje jako uništi frizuru, pa je jedan od savjeta svilenae jastučnice. Mogu i razne kape i buffovi, ali ja tako ne mogu i ne želim spavati.
    Ja sam preko youtube-a pronašla najjednostavniji način šivanja jastučnica (naravno, one bez gumbića) i sama sašila par ukrasnih jastučnica.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    K
    Meni je ugodan i hladi (a još sam uložila naknadno i u jastuk koji ima geliranu stranu koja hladi (užasno mi se znoji tjeme po noći) i preporodila sam se!).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •