Stranica 16 od 33 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1641

Tema: Odbrojavanje 1/2019 by Viki88, chicha i EmaG.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Mrzim ovo razdoblje 4 dana od m i na nize.
    To nikako docekati..

Blago ti se. Na mene skroz suprotno utjece. Ja sam bila aktivna skroz ovo vrijeme kad je bilo prohladno. Sad ova vrucina me iscrpi skroz. Sve se moram tjerati.

A za imena, razumijem te skroz gahahahaha. Mi smo to dogovorili prije 2 godine. Ti se pomalo spremas za nove pobjede

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Da hahaha a muž je za svaki moj prijedlog uspio naći kako dijete mogu zezati na račun imena. Doslovno za svaki, a imala sam bar 20 imena u rukavu.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Mene je uhvatila upala sinusa tako da sam sva koma, ali se veselim suncu i lijepom vremenu. Misli su mi tada bistrije i ne padam u bed.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ja sam jedini anti-visoke-temperature-i-vrucine tip hahahaha
    Moj je pokopao isto tako moja 3, 4. Al neda me ja. Tvrdoglavo stvore koje voli hladnije temperature.
    Mislim da ne volim ove vrucine bas zbog niskog tlaka. Inace je na donjoj granici, a kad upece padne toliko da jedva funkcioniram. Vrti mi se u glavi, boli me glava, spava mi se... Tako da ljeti slobodno vrijeme provodim pred klimom. Nikakve kave, kupanje, nista.. Dok ne padne mrak. A onda idem leci jer radim ujutro

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kod mene krenula suhoca... tocno pred M... neka samo dode da do sub.prode da mogu festati malo... [emoji23][emoji23][emoji23]

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Moj je pokopao isto tako moja 3, 4. Al neda me ja. Tvrdoglavo stvore koje voli hladnije temperature.
    Mislim da ne volim ove vrucine bas zbog niskog tlaka. Inace je na donjoj granici, a kad upece padne toliko da jedva funkcioniram. Vrti mi se u glavi, boli me glava, spava mi se... Tako da ljeti slobodno vrijeme provodim pred klimom. Nikakve kave, kupanje, nista.. Dok ne padne mrak. A onda idem leci jer radim ujutro
    Ja ti isto imam jako nizak tlak ali meni sunce baš pomogne. Valjda jer mi se i inače stalno spava pa mi sunce digne energiju haha. Dobro, naravno da neću ići trčati po suncu, odmah bi se srušila. Ali ne trčim ni inače pa mi nije problem.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ma ne trcim ni ja. Nisam poludila bas hahahaahah
    A i meni se uvik spava, i uvik sam neka njakava. Osim kad sam na go.
    Onda blistam hahahaha

Ma svi smo drugaciji, i na svih drugacije djeluje sve.
    To ti je isto ko i ovi simptomi pmsa i trudnoce. Sve su to isti simptomi, a svakome drugacije.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Vidjeti cemo sto ce biti. Umorna sam jako, ali realno kasno sam, zaspala sinoc, jutros se rano digla za posao... Jos veceras raditi ici. Vruce mi je. Ne volim ljetne temperature inace. Ne pripisujem trudnoci samo se malo zalim hahahah
    *shame* Radila sam onaj test s 10mlU osjetljivoscu, negativan je. Mislim da bi sad vec mogao biti lagano pozitivan da je t u pitanju posto sam 22.5.osjetila ziganje na lijevoj strani i pretpostavljam da je O bila 23.5. Onda je danas 12 dpo.
    Ti vec i testic radila????

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ma ne znam sto mi je bilo... Imala ga pa kao ajde. Bijel ko snijeg. A svima govorim da ni u ludilu to ne rade hahaha

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

A i mrzim ove pmse od zadnje trudnoce. Intenzivniji su nego prije svi simptomi, bradavice ljubicaste, cak i mucninu imam kroz pms, a prije nisam imala. Tako da se u simptome nikad ne mogu pouzdati vise

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

A i mrzim ove pmse od zadnje trudnoce. Intenzivniji su nego prije svi simptomi, bradavice ljubicaste, cak i mucninu imam kroz pms, a prije nisam imala. Tako da se u simptome nikad ne mogu pouzdati vise
    Tako i kod mene... nakon kiretaze tijelo ko da je poludilo... mucnine cak mogu imati i prije O i prije M...

Ali trenutno veckrenuli simptome M...
    Glava ubija, suhoca rodnice od iscjedka ni I, napuhnutost krenula , jedino nemam apetit...

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Jedino meni sto jedrugacije ovaj mj, ali me vise navodi na zakljucak da se m sprema je neka cudna bol kao da mi se isteze rodnica i dosta jaka povremena bol u jajniku.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jedino meni sto jedrugacije ovaj mj, ali me vise navodi na zakljucak da se m sprema je neka cudna bol kao da mi se isteze rodnica i dosta jaka povremena bol u jajniku.
    Ja to nemam a prije ciklusi imala... ali me danas uzasna glavobolja i po tomu znam da stize

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Mozda je glavobolja i od ove vrucine -. -
    Ma gle... Ako ne bude pijemo, ako bude piju drugi hahah dogovoreno?

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Mozda je glavobolja i od ove vrucine -. -
    Ma gle... Ako ne bude pijemo, ako bude piju drugi hahah dogovoreno?
    Bitno da se slavi

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

a znaci to je razlog zasto jedva funkcioniram po vrucinama, i ja imam nizak tlak, ono ako imam 110/60 to je odlican tlak.. vrtim se oko 100/60, 90/50.. isto kad su vrucine jedva hodam ,disem, krecem se

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 04.06.2019.

(Ne) čekalice

angie_88~~~~~~~~~~~69.dc

Odbrojavalice

ljube555~~~~~~~~~~~25.dc
    justme409~~~~~~~~~~25.dc
    Andydea123~~~~~~~~~25.dc
    jagodicabobica~~~~~~~~15.dc
    iva777~~~~~~~~~~~~~11.dc
    Riri92~~~~~~~~~~~~~~6.dc
    Buncek~~~~~~~~~~~~~5.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~~4.dc

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

mrzim ljeto!!! eto,kratko i jasno hahaha.i inace imam jako mali tlak. od M jos nista,cekam.
    Justme~~~~~~~~~ za novu listu
    ostale,mah-mah i pusa!

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Da da viki to je to. Vecini ljudi s niskim tlakom on jos padne ljeti. Meni je peoslo ljeto na poslu mjeren 83/40 tako nesto. Meni se tako spavalo hahahahaha. Onda sam shvatila zasto.

Hvala na vibricama. Danas je 12dpo ako je Ovulacija 0ti dan.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Riri morat cemo jednom ti i ja proslaviti vidim da ti razumijes

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Andydea123 prvotno napisa Vidi poruku
    mrzim ljeto!!! eto,kratko i jasno hahaha.i inace imam jako mali tlak. od M jos nista,cekam.
    Justme~~~~~~~~~ za novu listu [emoji813]
    ostale,mah-mah i pusa!
    Kad bi trebala dobiti??? Dal ce pasti testic???

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Kad bi trebala dobiti??? Dal ce pasti testic???

Ljube,mene pitas? pa po ginekologu ovaj mjesec mi je anovulacijski jer do 13.dc nisam imala vodeceg folikula a posto su mi ciklusi skraceni gin je zakljucio da ovaj mjesec i nece bit O. e sad,mooozda postoji i mogucnost da je O bila i kasnije. danas mi je 25.dc i nemam nikakvih simptoma M. Prema kalendaru trebala bi dobit danas,a prema prijasnjim ciklusima cak i prekjucer... sad neznam. hahaha. cekat cu do 28.dc ako ne procurim pa cu radit test iako cisto sumnjam da ce bit +. jedini normalni ciklus od 28 dana sam imala mjesec iza kiretaze (u 10.mj),a onda su se poceli brčkat i skracivat- od 23-26 dana. sinoc sam imala laganu mucninu a cijeeeeli dan mi se spavalo. a nista,cekam,nema ni druge hahaha.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Andydea svaka cast na strpljivosti. Ja bi to odradila odavno vec.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Andydea svaka cast na strpljivosti. Ja bi to odradila odavno vec.
    hahaha a pricekat cu jos 2-3 dana,jer ovaj ciklus se nicem ne nadam. ubio me gin sa izjavom da imam blagi pcos pa uz to ocekujem da mi ciklus kasni iako nikad nije duzi od 28 dc.

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Citiraj Andydea123 prvotno napisa Vidi poruku
    hahaha a pricekat cu jos 2-3 dana,jer ovaj ciklus se nicem ne nadam. ubio me gin sa izjavom da imam blagi pcos pa uz to ocekujem da mi ciklus kasni iako nikad nije duzi od 28 dc.
    Andy, ja ipak držim fige Ciklus kad mi je ginekologinja rekla da nemam ovulaciju sam ostala trudna

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ma oni mogu reci samo ono sto trenutno vide. Ko zna sto je sve ljudsko tijelo sposobno. Drzim fige!!!

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Cure koje lh trakice koristite? Imate li neki link na e-bay ili nešto? Hvala vam

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj EmaG. prvotno napisa Vidi poruku
    Andy, ja ipak držim fige Ciklus kad mi je ginekologinja rekla da nemam ovulaciju sam ostala trudna

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Ma oni mogu reci samo ono sto trenutno vide. Ko zna sto je sve ljudsko tijelo sposobno. Drzim fige!!!
    a eto... znat cete hahahah
    justme,kako si ti? ima li simptoma T?

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ma ja zapravo cekam ciklus bez ikakvih simptoma. Tad cu znati da sam trudna hahahahaha
    Pisala sam gore. Od vanmatericne imam svaki pms sve simptome. Cak i one mjesece kad je o na krivoj strani, po tome znam da ne umisljam. Mislim da ni ovaj mj nista. Ako ni 7mi ne uspije "spontano", u 9tom cu doktoru pa uvz pratiti tu O.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Riri morat cemo jednom ti i ja proslaviti vidim da ti razumijes
    Može

Andydea

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Citiraj Himalaya prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koje lh trakice koristite? Imate li neki link na e-bay ili nešto? Hvala vam
    Ej, ja sam recimo ove koristila: https://www.ebay.com/itm/20-40-60PCS...NR8Dnr4y4eKp5A

I one su mi bile super. Uzela sam ih, čini mi se, 50 kom i još mi je nešto ostalo pa ću dati frendici jer njoj trebaju, ali u svakom slučaju uzmi si odmah više jer nije skupo, a neće ti biti bed pišati par puta na dan prvih mjesec dva dok se ne ufuraš. I pogledaj malo i druge ispod ovih jer su sve manje više ta marka, samo ovisno o količini i cijeni!

Sretno!

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Te sam i ja imala. Uhvatila pozitivnu trakicu za 2 mj.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Cure moje, kako mi se život nasmijao jer sam rekla da mi ne smeta vrućina za tlak.

Dakle, prošla mi menga i idem se ja opustiti, napuniti kadu. Još sam i svijeće upalila i pustila neku zen muziku, ma prava atmosfera. I vidim da mi je voda malo vruća ali kao ajd nema veze, ne smeta, ionako mi brzo postane hladna, a volim se dugo kupati. Moš si mislit kako ne smeta, nakon 15 minuta mi zazujalo u ušima i zacrnilo se pred očima.
    Uspjela sam se izvući van iz kade i dozvati muža tako što sam šamponima gađala vrata pa mu je bilo sumnjivo. Nisam imala snage za vikanje haha.

Sad se ljuti na mene jer sam se smijala dok sam mu govorila da sam se prepala da ću se udaviti u vodi. Još uvijek mu ne ide u glavu da se ja u takvim situacijama smijem od panike.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 05.06.2019.

(Ne) čekalice

angie_88~~~~~~~~~~~70.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~26.dc
    justme409~~~~~~~~~~26.dc
    Andydea123~~~~~~~~~26.dc

Odbrojavalice

jagodicabobica~~~~~~~~16.dc
    iva777~~~~~~~~~~~~~12.dc
    Riri92~~~~~~~~~~~~~~7.dc
    Buncek~~~~~~~~~~~~~6.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~~5.dc

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ajme riri, i ja se smijem od panike uvik. Al ovo ti ke mozda i zbog svjeze zavrsenog m. Meni se isto to dogodilo kad sam se isla urediti prije kiretaze. Otisla u tus s toplom vodom i samo me odnilo. Nije bilo nikakvog uredjivanja. Otusirala sam se napola viseci iz tus kabine hladnom vodom.
    Ili je zbog m taman, ili dolazis u moje babske vode.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ajme riri, i ja se smijem od panike uvik. Al ovo ti ke mozda i zbog svjeze zavrsenog m. Meni se isto to dogodilo kad sam se isla urediti prije kiretaze. Otisla u tus s toplom vodom i samo me odnilo. Nije bilo nikakvog uredjivanja. Otusirala sam se napola viseci iz tus kabine hladnom vodom.
    Ili je zbog m taman, ili dolazis u moje babske vode.
    Kako si draga???? Mi cemo ovaj ciklus zajedno u isti dan dobiti ( ne dobiti) M[emoji847][emoji847][emoji847][emoji847][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Citiraj EmaG. prvotno napisa Vidi poruku
    Ej, ja sam recimo ove koristila: https://www.ebay.com/itm/20-40-60PCS...NR8Dnr4y4eKp5A

I one su mi bile super. Uzela sam ih, čini mi se, 50 kom i još mi je nešto ostalo pa ću dati frendici jer njoj trebaju, ali u svakom slučaju uzmi si odmah više jer nije skupo, a neće ti biti bed pišati par puta na dan prvih mjesec dva dok se ne ufuraš. I pogledaj malo i druge ispod ovih jer su sve manje više ta marka, samo ovisno o količini i cijeni!

Sretno!
    Hvala Ema!

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ljube, da... Sutra ju ocekujem. Jefva cekam da ova nadutost splasne.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ljube, da... Sutra ju ocekujem. Jefva cekam da ova nadutost splasne.
    Ja nemam nista sve mi nestalo... nemam ni nadutosti ni grceva ni nista jedino mi opet krenuo iscjedak jucer... i apetit mi nestao

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ohooo, koliko (ne)čekalica!

Justme, moguće. Ne znam ni sama od čega, pretpostavila sam od prevruće vode, jer se stvarno jaako isparavalo. Samo sam osjetila pad u dubinu u glavi.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Je je. Prevruca voda je to potakla. Dodje do sirenja krvnih zila, nek krvotok nije bas najsavrseniji, tlak i to... Ode.
    Da gadjala samponima vrata. Ja bi mogla umiriti sto bi ovaj moj skuzio.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Hahahaha Polako ajd, nismo ni mjesec dana u braku pa se ne smije još uvijek opustiti valjda.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

lista je vrh!!! sad barem jedna mora prijavit + ovih dana
    ja sam vam cure moje jutros ustala umornija nego sam isla lec... otpratila sam malca na bus za skolu i vratila sam se u kucu. sjela sam na kauc i ponovno zaspala do 10,30!!!!! jos se nisam razbudila. uzas... od M jos nista. nikakvog iscjetka ili bolova. jedino su mi bradavice osjetljive. suprug je ovih dana neobicno njezan prema meni. stalno me ganja po kuci,dijeli mi komplimente. stalno bi se mazio i govori mi kako sam mu lijepa. rekla sam mu da je lud hahahaha. prije par dana smo se zestoko pohvatali i rekao mi je da je sad to to i da je uvjeren da ce se ulovit. a jadnicak ocito bas i ne poznaje anatomiju zenskog tijela i da bez ovulacije nema ni trudnoce...hahaha a on uvjeren. jadnicak hahahaha

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Andydea mozda on zna i bolje od nas svih, ko zna hahahaha. Ovulacija je zeznuta stvar. Jedna moja frendica je ovulaciju imala na zadnji dan m. I ostala trudna. Dosta sam cesto cula da muzebi znaju vidjeti nesto...ajde ti napravi test uskoro.
    A da ne spominjem da je dokazao da za vrijeme ovulacije zena stvarno izgleda ljepse da bi privukla muzjake radi oplodnje hahahahahah

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Hahahaha [emoji38] Polako ajd, nismo ni mjesec dana u braku pa se ne smije još uvijek opustiti valjda. [emoji38]
    [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Andydea mozda on zna i bolje od nas svih, ko zna hahahaha. Ovulacija je zeznuta stvar. Jedna moja frendica je ovulaciju imala na zadnji dan m. I ostala trudna. Dosta sam cesto cula da muzebi znaju vidjeti nesto...ajde ti napravi test uskoro.
    A da ne spominjem da je dokazao da za vrijeme ovulacije zena stvarno izgleda ljepse da bi privukla muzjake radi oplodnje hahahahahah
    Upravo tako za O da moze biti bilo kada... u mene u zadnje T ,treca garancijska pojavila se nakon dva tjedna od prve a druga tjedan dana od prve... na prvom uzv bila samo jedna

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Danas mi nestali svi simptome M a ni T nema ni s od simptoma... ali doci ce M svakako posto festa nema biti bez njej a i pokrili smo jako malo ..

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ljube ako imas kakav test popisaj. Pa da vidimo

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ljube ako imas kakav test popisaj. Pa da vidimo
    Nemam... do sub.bude dosla... kod mene u mjestu apoteka ne radi a do grada mi ne vozi se...

Ti neces vise test raditi???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •