Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Vreće za sjedenje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Moze li tko reci koliko su te vrece doista prakticne, udobne, koliko sluze svrsi. I koja im je tocno svrha?

Meni treba nesto jako udobno prvenstveno za duze citanje. Jesu li te vrece tome primjerene? Zanima me i koliko one zauzimaju/traze mjesta? Ako je prostor relativno skucen, recimo taman da u njega stane vreca za sjedenje, bi li pametnije bilo nabaviti nesto drugo? I sto?
    Meni je to sjedenje na vreći krajnje neudobno, ali ja imam 50+ godina i 80+ kg i nije to za mene.... To je za djecu i mlade. Meni je doma najudobnije u polufotelji (gore je tapecirana, a dolje ima drvene noge), a ispod svojih nogu stavim tabure. Godinama želim kupiti stolac za ljuljanje, ali ne znam je li to izvedivo, nisam probala.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je to sjedenje na vreći krajnje neudobno, ali ja imam 50+ godina e.... To je za djecu i mlade. Meni je doma najudobnije u polufotelji (gore je tapecirana, a dolje ima drvene noge), a ispod svojih nogu stavim tabure. Godinama želim kupiti stolac za ljuljanje, ali ne znam je li to izvedivo, nisam probala.
    X. To je za mlađariju, jere je fora.

Peterlin, imaš stolac za ljuljanje, koji izgleda kao fotelja, i zove se nešto ala xx_sta u Ikei.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.06.2019. at 13:07

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dok sam tipkala i ina je izasla s ovom Poang foteljom. Moze li tko usporediti to dvoje iz iskustva mozda?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Dok sam tipkala i ina je izasla s ovom Poang foteljom. Moze li tko usporediti to dvoje iz iskustva mozda?
    Iz mog iskustva:

za 11-godišnju kćer - bilo pod, bilo krevet, bilo vreće - sigurno ne Poang fotelja
    za mene 50+ - kakva vreća, pod il krevet, Poang je super, il Poang il kauč normal
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.06.2019. at 13:58

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Iz mog iskustva:

za 11-godišnju kćer - bilo pod, bilo krevet, bilo vreće - sigurno ne Poang fotelja
    za mene 50+ - kakva vreća, pod il krevet, Poang je super, il Poang il kauč normal
    Da, slazem se. Mozda okrugla fotelja Totti ili Groovi, ima u Emmezetti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •