Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Beba vristi na trbuhu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Moj stariji je tako vrištao i nije htio na trbuh, a imao je zaležanu glavicu i morala sam ga noću okretati. Za njega je bilo rješenje spavanje na boku (podmetala sam mu smotanu dekicu da ostane u tom položaju neko vrijeme). To smo povremeno radili i po danu. Nakon par tjedana ojačali su mu mišići vrata i počeo je samostalno podizati glavu.
    Peterlin, ona svakako spava na stranu, sama se okrene, tako voli. A glavicu okrece sama na strsnu koja god joj u tom trenutku odgovara. I jeli se tvoj na kraju navikao na trbuh?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mala88 prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, ona svakako spava na stranu, sama se okrene, tako voli. A glavicu okrece sama na strsnu koja god joj u tom trenutku odgovara. I jeli se tvoj na kraju navikao na trbuh?
    Da, ali nije spavao na trbuhu u prvoj godini. Negdje s par mjeseci (štajaznam šest ili malo ranije) počeo je prihvaćati igranje na trbuhu - postavila sam ga na naš krevet na trbuh i zabavljala igračkama, tako da vježba dizanje glave. Nije volio dugo biti u tom položaju, ali je i kratko bilo dovoljno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •