Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: Fimoza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Peterlin, to apsolutno nije točno. Preporuke svih svjetskih releventnih pedijatrijskih i uroloških društava su da se kožica NE dira ukoliko dijete normalno mokri.
    Samo 50% djece do 10. godine uspijevaju prevući kožicu i to je potpuno normalno.

A ovo za pregled doktorice u 5. razredu - no comment.
    Ja cu svojim dečkima reći da to ne moraju raditi.
    Pa to su pubertetlije i sad ih treba izlagadti neugodi zato kaj se nitko nije sjetio promijeniti algoritam pregleda iz 81'?
    Kaj i curice tako pregledava muški doktor?
    Stvarno ludost

Sent from my iPhone using Tapatalk

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj LolaMo prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, to apsolutno nije točno. Preporuke svih svjetskih releventnih pedijatrijskih i uroloških društava su da se kožica NE dira ukoliko dijete normalno mokri.
    Samo 50% djece do 10. godine uspijevaju prevući kožicu i to je potpuno normalno.

A ovo za pregled doktorice u 5. razredu - no comment.
    Ja cu svojim dečkima reći da to ne moraju raditi.
    Pa to su pubertetlije i sad ih treba izlagadti neugodi zato kaj se nitko nije sjetio promijeniti algoritam pregleda iz 81'?
    Kaj i curice tako pregledava muški doktor?
    Stvarno ludost

Kaj nikad nisi bila kod muškog ginekologa? Osim toga, većina liječnika u školskoj medicini su žene, pa pregledavaju i mušku i žensku djecu. Ovo je fakat ludost, ali komentar.

Ont. ako žensko dijete ima slijepljene male usne, to je i te kako problem za liječnika.

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj nikad nisi bila kod muškog ginekologa? Osim toga, većina liječnika u školskoj medicini su žene, pa pregledavaju i mušku i žensku djecu. Ovo je fakat ludost, ali komentar.

Ont. ako žensko dijete ima slijepljene male usne, to je i te kako problem za liječnika.
    Joj, pa naravno da jesam.. i idem.. ali ne u 5. razredu! Mislim da bi se tad rasplakala da sam morala.:
    I znam da su dr vecinom žene, ali jedno je pregled (zdravog djeteta), a drugo natezanje kožice..
    mislim, ok.. mozda je samo meni to idiotski, nebitno je zapravo za pricu kaj ja mislim o tome

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj LolaMo prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, pa naravno da jesam.. i idem.. ali ne u 5. razredu! Mislim da bi se tad rasplakala da sam morala.:
    I znam da su dr vecinom žene, ali jedno je pregled (zdravog djeteta), a drugo natezanje kožice..
    mislim, ok.. mozda je samo meni to idiotski, nebitno je zapravo za pricu kaj ja mislim o tome

Da sam znala da to traže, rekla bi mu da smije odbiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •