Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Informatika - obvezna ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Njihov je profa jako zahtjevan, inf je u suprotnoj smjeni, sad su radili Python, nije zezancija. Mojem je to sinu dosadnjikavo, dobro mu ide, ali svejedno razmišlja o tome da se ispiše. Znači, on bi se mogao ispisati sad prije polaska u 8. razred?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Njihov je profa jako zahtjevan, inf je u suprotnoj smjeni, sad su radili Python, nije zezancija. Mojem je to sinu dosadnjikavo, dobro mu ide, ali svejedno razmišlja o tome da se ispiše. Znači, on bi se mogao ispisati sad prije polaska u 8. razred?
    Python je radio i moj u petom. Jedino kaj je nama bio problem je bubanje pojmova i povijesti informatike.
    Programiranje mu se sviđalo.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Formalno, smije se ispisati, ali razmislite još jednom ima li to smisla. I sama kažeš da mu dobro ide, i da se radi ozbiljno. To što mu je dosadnjikavo, ja osobno ne bih prihvatila kao argument za ispisivanje
    Druga stvar bila bi da ništa ne rade tj. da gube vrijeme (taj sam dojam imala kod mojeg sina u 5. i 6. razredu dok su imali profesora na zamjeni, i sama sam mu tada nudila da se ispiše pa nije htio jer je tvrdio da "ipak nauči nešto novo"). Ili da mu nikako ne ide pa da se muči s tim izbornim predmetom. Ovako, ako mu ide, a malo mu je dosadno, ništa mu neće biti ako otrpi malo dosade još u 8. razredu. Znanje će ipak dobiti, nikad ne znaš za što mu to može koristiti (a može koristiti za svašta).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Formalno, smije se ispisati, ali razmislite još jednom ima li to smisla. I sama kažeš da mu dobro ide, i da se radi ozbiljno. To što mu je dosadnjikavo, ja osobno ne bih prihvatila kao argument za ispisivanje
    Druga stvar bila bi da ništa ne rade tj. da gube vrijeme (taj sam dojam imala kod mojeg sina u 5. i 6. razredu dok su imali profesora na zamjeni, i sama sam mu tada nudila da se ispiše pa nije htio jer je tvrdio da "ipak nauči nešto novo"). Ili da mu nikako ne ide pa da se muči s tim izbornim predmetom. Ovako, ako mu ide, a malo mu je dosadno, ništa mu neće biti ako otrpi malo dosade još u 8. razredu. Znanje će ipak dobiti, nikad ne znaš za što mu to može koristiti (a može koristiti za svašta).
    X

Samo za info - moj stariji je Phyton prvi put sreo u gimnaziji, pa se pitao zašto im prof. informatike nikad nije dao da rade u tome....

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ovako, ako mu ide, a malo mu je dosadno, ništa mu neće biti ako otrpi malo dosade još u 8. razredu. Znanje će ipak dobiti, nikad ne znaš za što mu to može koristiti (a može koristiti za svašta).
    Apsolutno se slažem!

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Evo, danas je rekao da nastavlja i sljedeće godine. I da - slažem se s tobom, znanje će dobiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •