Pokazuje rezultate 1 do 50 od 155

Tema: Posao preko učeničkog servisa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ovaj moj fantazira da bi htio raditi kao dostavljač na biciklu koliko god mu je ideja dobra (spretan je na biciklu i odlično se snalazi po gradu), toliko mi se ne sviđa pomisao da je cijeli dan na prometnicama, a nisam sigurna ni smije li on to raditi. Zato i pitam što obično rade srednjoškolci, kakav tip posla uopće dolazi u obzir.
    Pa može vjerojatno tek nakon 18. godine, jer ugovor preko učeničkog servisa podrazumijeva i osiguranje, a nisam sigurna tko bi to htio potpisati za maloljetnu osobu koja nema vozačku dozvolu, a cijeli dan je na biciklu...

Nisam pametna... Na tvom mjestu, ja ne bih ništa govorila, nego bih u miru tijekom godine istražila mogućnosti eventualnog zapošljavanja - susjede/poznanike/obitelj, a nakon toga pitala sina "želiš li slagati robu na police u Intersparu (na primjer) ili suđe u suđericu u restoranu društvene prehrane u štajaznam Ministarstvu uprave...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pa može vjerojatno tek nakon 18. godine, jer ugovor preko učeničkog servisa podrazumijeva i osiguranje, a nisam sigurna tko bi to htio potpisati za maloljetnu osobu koja nema vozačku dozvolu, a cijeli dan je na biciklu...

Nisam pametna... Na tvom mjestu, ja ne bih ništa govorila, nego bih u miru tijekom godine istražila mogućnosti eventualnog zapošljavanja - susjede/poznanike/obitelj, a nakon toga pitala sina "želiš li slagati robu na police u Intersparu (na primjer) ili suđe u suđericu u restoranu društvene prehrane u štajaznam Ministarstvu uprave...
    Slažem se. Ove godine je prvi put izrazio konkretnu želju, a sad imamo dovoljno vremena za informiranje kroz godinu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •