Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3687

Tema: Vjezbanje, trckaranje i trcanje u 2019.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sto se tice traila i etike, mene je na jednom nervirao jedan pas, koji mi se non stop motao pod nogama. vlasnici su trcali iza mene, ok mi je bilo na ravnom, ali na nizbrdici kad odjednom zakoracis i shvatis da je pas tamo di si mislio stati je prilicno nezgodno.
    srecom bilo je samo na jednoj utrci.

ja kad trcim kadplaniram nekog preci vicem prolazim s desna ili s lijeva ovisno o terenu. i ljudi se onda malo pomaknu ili uspore.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    sto se tice traila i etike, mene je na jednom nervirao jedan pas, koji mi se non stop motao pod nogama. vlasnici su trcali iza mene, ok mi je bilo na ravnom, ali na nizbrdici kad odjednom zakoracis i shvatis da je pas tamo di si mislio stati je prilicno nezgodno.
    srecom bilo je samo na jednoj utrci
    tada je uz trail bio i canicross trail
    iako, po svim pravilima pas bi trebao biti na lajni, no canicross lajna je jako rastezljiva i pas je i dalje na udaljenosti 1-4m od vlasnika

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    tada je uz trail bio i canicross trail
    iako, po svim pravilima pas bi trebao biti na lajni, no canicross lajna je jako rastezljiva i pas je i dalje na udaljenosti 1-4m od vlasnika
    na tom trailu nije bilo caniccrossa.
    a i canicross obicno starta ranije.
    na trailu ima ekipe koja vodi pse i s njima obicno nemam problema. pas je uz svog vlasnika i zalece se kako mu njemu pase. vlasnici paze na njih. ali ovaj je bilo bas rastrcano pseto koje je jurio na sve strane.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •