Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Njega velike površinske rane

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bicikl+makadam+uzbrdica
    Ne znam je li pozitivna ili negativna činjenica da ja s troje djece tek u njihovoj tinejdžerskoj dobi imam posla s takvim ogrebotinama... do sada je bilo svega nekoliko razbijenih koljena... nema kod današnje djece previše penjanja po stablima, preskakanja potoka, skrivanja po svakakvim mjestima. Evo sad ih ima deset ispred zgrade, zajedno igraju igrice na mobitelima...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Bicikl+makadam+uzbrdica
    Ne znam je li pozitivna ili negativna činjenica da ja s troje djece tek u njihovoj tinejdžerskoj dobi imam posla s takvim ogrebotinama... do sada je bilo svega nekoliko razbijenih koljena... nema kod današnje djece previše penjanja po stablima, preskakanja potoka, skrivanja po svakakvim mjestima. Evo sad ih ima deset ispred zgrade, zajedno igraju igrice na mobitelima...
    Ma da, to je tako za cijelu generaciju... Jednostavno se živi drugačije. Nije to ni pozitivno ni negativno, to je samo drugačije od nekih prošlih vremena. Nas su greble mačke, grizli psi i slično, ja sam se oderala na hrđavi blatobran bicikla (i dobila antitetanus terapiju, samo zato jer od mame med.sestre nisam mogla sakriti rupu na nozi, hehehe) a inače - kad bih se negdje ozlijedila, bila sam tiho - nisam se derala ni žalila, a često ni pokazala ranu/modricu/ogrebotinu, jer bi u protivnom posljedica bila "uđi u kuću i ostani unutra", a to mi se nije sviđalo. S rukom u gipsu sam otišla na slet za 25. maj, slomila sam rebro na radnoj akciji itd, da ne nabrajam. Moja djeca su divna i pitoma i dobra prema razini stresa koju sam ja priuštila svojim roditeljima (brat nikada, ali on je jednostavno drugačiji).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •