Pokazuje rezultate 1 do 50 od 135

Tema: Usisavac - iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja tražim štapni za apartman na moru. Znači ulazi se i izlazi van cijele dane i nakupi se mrvica i prašine ko u priči, veliki usisavač mi se ne da izvlačit svaki dan, a kad metem pola toga raznesem okolo i za pola sata kao da nisam ni mela. A mrzim mesti!

Dakle, preporuke? Btw, riječ je o 20-ak kvadrata laminata i parketa.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Ja tražim štapni za apartman na moru. Znači ulazi se i izlazi van cijele dane i nakupi se mrvica i prašine ko u priči, veliki usisavač mi se ne da izvlačit svaki dan, a kad metem pola toga raznesem okolo i za pola sata kao da nisam ni mela. A mrzim mesti!

Dakle, preporuke? Btw, riječ je o 20-ak kvadrata laminata i parketa.
    Mi smo nedavno kupili ovaj - Gorenje https://www.kralj.hr/product.asp?pro...&code=05020378

Prije smo imali Electrolux Ergorapido (još je u funkciji, ali ćemo ga preseliti u drugi stan).

Daklem, ne znam što bih rekla. Gorenje je jači i bolje izlazi na kraj s prašinom iz tepiha, ali više mi se sviđao Ergorapido iako je bio preslab. Ne mogu ti preporučiti ni jedan od njih za ovo što trebaš. Kupili smo Gorenje jer nam je bilo hitno i nismo nezadovoljni, ali ni oduševljeni.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo nedavno kupili ovaj - Gorenje https://www.kralj.hr/product.asp?pro...&code=05020378

Prije smo imali Electrolux Ergorapido (još je u funkciji, ali ćemo ga preseliti u drugi stan).

Daklem, ne znam što bih rekla. Gorenje je jači i bolje izlazi na kraj s prašinom iz tepiha, ali više mi se sviđao Ergorapido iako je bio preslab. Ne mogu ti preporučiti ni jedan od njih za ovo što trebaš. Kupili smo Gorenje jer nam je bilo hitno i nismo nezadovoljni, ali ni oduševljeni.
    Hvala, budem proučila oba iako mi se čini da su baš tu neki spominjali ergorapido u negativnom kontekstu, ali meni stvarno ne trebaju čudesa, a i nemam nijedan tepih.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

koliko dugo baterija traje i koliko dugo se puni?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Paa, traje baterija barem 40.min. To je puno dulje nego stari ergorapido kod kojeg je trajala 15min,a punila se cijelu noć. Mana ovog od Gorenja je to što se filc traka za mucice strgala nakon trećeg korištenja. Ergonomski mi electrolux bolje leži u ruci, ali nije ni ovaj loš, jedino imam osjećaj da neće izdržati dvanaest godina ko stari.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •