Neka ubacuje što god treba samo da uspije. Napokon smo našli doktora koji prepisuje terapiju kada je visok FSH. Većina doktora je neodgovorna, tj. ne idu tako duboko i detaljno u liječenje najtežih oblika azoospermije. Ako sam ja čitala milijardu znanstvenih radova koji opravdavaju terapiju prije operacije ne znam što njih spriječava da naprave isto i da se usavršavaju. Da onoj doktorici iz Cita spomenem ROSI metodu vjerojatno bi pitala Što rozo? Dva testisa mu je otvarala ispod sat vremena i još rekla nema ništa a ono spermiogram koji ispire 5 puta i boja nađe okrugle spermatide. Jedino što joj dajem pozitivno je što mislim da mu je ispravila položaj testisa jer su prije stali puno bliže korjenu.
Pišem ovo samo zato što će netko ovo čitati. Nije problem kada ne uspije jer stvarno nema ništa ali kada se ovako neodgovorno to radi, e onda je veliki problem. Zvala sam i slala mailove da nam se uruči histopatološki nalaz i mrtvo hladno su nas izignorirali a to je standardna praksa nakon micro TESE. A da ne spominjem razliku privatna klinika Hrvatska i privatna klinika Turska. Uspoređujući Cito i Momart je kao da uspoređujem Fića i svemirski brod