Pozdrav!Imam bebu staru 4 mjeseca uskoro.Prije mjesec dana pocele su nase muke s hranjenjem a danas je postalo gotovo nemoguce nahraniti bebu.Tako sam citajuci i prateci simptome bebe otkrila da ona mozda ima tihi refluks..Hranim je na bocicu svojim mlijekom( nemoguce je bilo uspostaviti dojenje).
Kad pokusam bebi dati bocicu pocme plakati i vrtiti glavom, a cim je stavim u lezeci polozaj pocme plakati, u polusjedecem polozaju ne zeli vuci mlijeko.Pojede vrlo malu kolicinu mlijeka samo kad joj ga ukapam bocicom, bez da se potrudi povuci mlijeko jer vise to ne zeli bez obzira koliki razmak izmedu hranjenja napravila.
Pokazuje znakove gladi ali ne zeli vuci mlijeko osim toga, cesto povrati sadrzaj koji pojede i zadrzava mlijeko u ustima, podriguje tokon hranjenja i dosta je nemirna tokon i nakon hranjenja.Po danu ne spava skoro nikako a nocu se nikako ne budi, prespava je u komadu.Cesto savija glavicu unatrag i grci se bolje spava na povisenom.
Pedijatrica mi je rekla da uvedem adaptirano mlijeko .Molim vas napisite mi ima li itko iskustva sa ovim? Kako tocno izgleda vase hranjenje beba sa ovim problemom?