Imate li, koje? Mislim naravno na nadzor djecjih mobitela. Uskoro je kceri 10.rodendan i ipak smo pokleknuli jer vise ne ide u boravak. Inace sam bas jako veliki protivnik gadgeta i kcer sad zaista puno cita, zna brdo igara i na mobu nekom nasem starom slisa iskljucivo muziku (spotove). Jako se brinem da ne postane ovisna, pa bi voljela imati kontrolu.

Odgovori s citatom
a šta reć javim se onda u 7.razredu pa u 8.razredu
. U praksi mislim da ne bi uspjeli jer smo uvijek bili popustljivi ili je ona bila odlučnija
. Dok je bila mala bilo je jednostavno. Kontrolirano je gledala tv. Računalo nije koristila, pametnih telefona nije bilo. S višim razredima je sve krenulo intezivnije no kako je imala dosta vanškolskih obaveza još je bilo podnošljivo.. No zato je srednja škola nadoknadila sve
. I nikako se nismo mogli natjerati na rigorozne mjere. Naročito što joj je najvažnija stavka muzika. Ni u kupaonu ne može bez nje. Sad je bila 2,5 tjedna na izviđačkom taboru i kaže da joj je mobitel bio sporedna stvar i sve na njemu joj se činilo bez veze tj. totalno neki drugi život koji nema veze s njom. No brzo se ona vrati u kolotečinu