Pokazuje rezultate 1 do 50 od 179

Tema: pranje popluna, jastuka....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Jedino od klinca perem valjda jednom mjesecno jastuk, jer mi smrdi po kiselom mlijeku, poplun svaka dva mjeseca, onda ima ispod plahte neku nepromocivu tkaninu iz Ikee sto se s lastikama pricvrsti i to ide svaka dva mjeseca na pranje, iako nije nikad ni povratio, niti se popiskio. (procjenjujem intervale, ne pratim, nego kad mi se cini da treba) Posteljinu mu mijenjam svaka 3 dana. Zbilja smrducka kiselkasto. Ne peglam nista, pa nije problem, a on ima mali krevet od 160 cm duljine i djecji jastuk pa nije ni veliko.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    onda ima ispod plahte neku nepromocivu tkaninu iz Ikee sto se s lastikama pricvrsti i to ide svaka dva mjeseca na pranje, iako nije nikad ni povratio, niti se popiskio. (procjenjujem intervale, ne pratim, nego kad mi se cini da treba) .
    Ako mogu pitati, zašto mu stavljaš tu nepromočivu tkaninu?
    Možda ti se upravo zbog nje osjeti taj kiselkasti miris, to nije baš prirodni sastav i dijete se vjerojatno zbog toga više znoji.

Jesi probala ti spavat s tom tkaninom ispod sebe? Da vidiš kakv je feeling, zasigurno nije neki ugodan komfor nemoj onda to stavljat ni djetetu ako ne piški u krevet i nema potrebe.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Stariji sin ima jastuk od memorijske pjene, s njega perem navlaku relativno često, a sam jastuk sam prala samo jednom i preživio je. Star je oko 2 godine, sad cu ga ponovo prati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •