-
Grad vidljivo propada. Pa po cijelom centru na trotorau su table na kojim pise da je hodanje na vlastitu odgovornost- jer se zgrade raspadaju. Prosle godine je na Britancu na Ilici roknulo pola fasada navecer na trotoar. Isto tako prije par mjeseci muz mi je trcao po Ribnjaku i doslovno se iza njega kad je protrcao srusilo stablo- na pjesacku stazu? O stanju Trga i okolice bolje da ne pocinjem, ne postoje niti klupe za gradjane, sve su zauzele terase i standovi. Dezmanov prolaz nitko nije spomenuo- dakle tamo se jedva prolazi od terasa. Kad bi se regulirali parkinzi i terase bilo bi mjesta i za bicikliste- kao u Amsterdamu. Ovako je jezivo, ja sam biciklist- grad je grozno hostilan prema biciklistima. Po zimi kad udjem u tramvaj ne moze se disati od guzvi. Inace volim sto zivim u uskom centru, volim blizinu Dolca, volim Zrinjevac i gradske trgove, volim galerije, muzeje, pjesacku zonu...ali sitiacija je sve gora- centar se pretvorio u veliku turisticku zamku u kojoj se samo pokusava sto vise toga prodati. Kino Europa je bilo najvaznije kino u gradu- i jedino sto vrijedi od cijelog tog poteza- to je nepreboljivo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma