Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1047

Tema: Mirena

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Koju čašicu imaš?
    Ja sam sad na pilulama pa uopće ne dobijem mengu i ne osjećam se najbolje od njih.
    Vjerovatno bi onda probala sa čašicom.

Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ki ki prvotno napisa Vidi poruku
    Koju čašicu imaš?
    oprosti, tek sad vidim pitanje
    imam Me luna, kupio mi muž u njemačkom DMu, bila je oko 15 EUR
    dođe s malenom platnenom futrolicom

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pitanje - ako ste mijenjale mirnu, da li ste je istovremeno izvadile i stavile novu ili ste bile jedan ciklus bez mirene?
    Mene gin "tjera" da ne radim odjednom i vađenje i stavljanje, a ja bi najradije da to obavim u odjednom. Pa me zanimaju iskustva.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje - ako ste mijenjale mirnu, da li ste je istovremeno izvadile i stavile novu ili ste bile jedan ciklus bez mirene?
    Mene gin "tjera" da ne radim odjednom i vađenje i stavljanje, a ja bi najradije da to obavim u odjednom. Pa me zanimaju iskustva.
    Ako se dobro sjećam, to nije uklesano u kamen nego ovisi o situaciji. Nekome se može odmah to obaviti, nekome ne... Odluka ovisi o tome kako spirala stoji (ja imam retrofleksiju tj. maternicu okrenutu na leđa i imala sam probleme i s običnim spiralama ranije, jer su urastale - što zbog nepovoljnog položaja, što zbog moje druge dijagnoze - hiperplazije tj. bujanja sluznice). Nisam mijenjala mirenu, jer sam prvu i jedinu dobila pred kraj plodne dobi, ali imala sam ranije s običnim bakrenim spiralama istu situaciju - preporuka je bila pauza prije nove, da se sluznica oporavi. Vjerojatno je tada manji rizik od urastanja.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Obadva puta sam vađenje stare i umetanje nove napravila odjednom.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam imala mjesec dana pauze, rekao mi je gin da je tako bolje… ne sjecam se detalja i razloga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •