Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2019

Početno

Citiraj Ninilana prvotno napisa Vidi poruku
    Saky89, jeste li vadili hormone nakon mjesec dana druge ture terapije?
    Kakva je situacija, kako se muž osjeća?
    @Sinbad kako je kod tebe?
    Bili smo juce,rezultati su sutra pa cemo javiti.Kako je kod vas?Suprug se super oseca,sve je kao i obicno,malo smo i ishranu korigovali,jede vise voca i povrca,i cigarete je dosta smanjio pa cemo videti.Ne znam kakve rezultate da ocekujem s obzirom da je doktor ubacio i merional,mislim da bi sad Fsh trebao biti dobar,tj u granicama.Javljam sutra,javljajte i vi.Pozzzzz

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Saky89 prvotno napisa Vidi poruku
    Bili smo juce,rezultati su sutra pa cemo javiti.Kako je kod vas?Suprug se super oseca,sve je kao i obicno,malo smo i ishranu korigovali,jede vise voca i povrca,i cigarete je dosta smanjio pa cemo videti.Ne znam kakve rezultate da ocekujem s obzirom da je doktor ubacio i merional,mislim da bi sad Fsh trebao biti dobar,tj u granicama.Javljam sutra,javljajte i vi.Pozzzzz
    Sljedeći tjedan su rezultati pa javim

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Saky89 prvotno napisa Vidi poruku
    Saky, hvala što si našla ovog doktora ))))))
    Hormoni prije terapije:
    FSH 49.8
    LH 25.3
    Testosteron 11.9
    Estradiol 139
    Nakon prvog mjeseca terapije:
    FSH 8.9
    LH 4.9
    Testosteron 18.8
    Estradiol 192
    Svi najbitniji u normali, estradiol se povećao. Očekivala sam napredak ali ne ovoliki nakon samo mjesec dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •