Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
Cure, ali meni je frizerka rekla da ni slučajno češljat mokru kosu jer je onda najkrhkija i sklona pucanju.
I kaj je- je, mokru nemrem počešljat nikako.
Probala sam širokim češljem i strgala ga, a ova kefa ne čupa, ali ni ne češlja.
Moja kosa nije kovrčava, već metlasta i ima je puno.
Kad je vlaga u zraku, onda je valovita.
I tad najljepše izgleda.
Meni je pun kufer te kose.
Prije dvije godine sam ju odrezala do ramena i to je bilo prestrašno nešto.
Glava mi je izgledala kao ogroman trokut.
Kad sam oprala kosu, kćer se nije mogla prestati smijati kak je to izgledalo.
Sad je opet do pol leđa i od težine ne ide tako širom, ali je stalno svezana i zapravo ja nikad nemam frizuru.
Uvijek izgledam kao da sam došla s tuširanja

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja mislim da bi na tvojoj kosi primjena nekih CGM metoda napravila ogromnu razliku
probaj sad, s proizvodima koje imaš samo malo promijeniti tehniku
probaj oprati kosu šamponom, nanijeti regenrator, rasčešljati (dosta kovrdžavica češlja kosu s glavom okrenutom prema dolje, kako bi se dobio volumen na tjemenu, tj. izbjegao trokut oblik), isprati regenerator (ne moraš do kraja), nakon toga nemoj više češljati
nemoj trljati ručnikom nego nekom starom majicom samo stišći kosu, od vrhova prema tjemenu
možeš raditi i finger coiling, uzmeš pramen kose i zavrtiš ga oko prsta
stavi malo pjene na kosu i pusti da se osuši prirodno ili suši na fen s difuzorom
možeš i ovaj ploping što mašnica spominje
ako ti se bude dalo, pređi u potpunosti na CGM proizvode

ja sam sa svojom kosom i prije CGM-a znala baratati, pa mi nije tako velika razlika u izgledu (iako su ljudi oko mene počeli primjećivati da izgleda zdravije)
ako kažeš da je tvoja metlasta, meni to zvuči kao da zapravo imaš kovrdžavu kosu samo trebaš pronaći pravu tehniku i/ili proizvode
probaj, ništa te ne košta, u najgorem slučaju može opet u repu završiti