Pokazuje rezultate 1 do 50 od 145

Tema: Autizam, pomoć i iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa, zar ne idu sva djeca na sistematski ptegled?
    Zar ne bi pedijatar vidio odstupanja?
    Zar treba ići specijalistu, ako djetetov pedijatar smatra da ne treba?
    Svejedno je meni, ali davati prijedloge za posjetu raznim specijalistima iznad pedijatra mi je malo neodgovorno.
    Zašto? Nismo svi isti, ako su roditelji uznemireni i muči ih, zašto ne posjetiti specijalista i biti miran.
    I naša je pedijatrica tvrdila da dijete nije alergično, da sasvim uredno čuje i odbijala dati uputnice, a ja sam eto smatrala kao mama koja cijelu noć probdije s njom zbog kašlja i kao mama koja mora vrlo glasno pričati čak vikati jer joj dijete govori..štooo si reklaaa smatrala da je pedijatrica u krivu. Pokazalo se na specijalističkim pregledima do kojih smo došli tako da smo preselili pedijatrici koja je htjela dati uputnice da smo mi roditelji bili u pravu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto? Nismo svi isti, ako su roditelji uznemireni i muči ih, zašto ne posjetiti specijalista i biti miran.
    I naša je pedijatrica tvrdila da dijete nije alergično, da sasvim uredno čuje i odbijala dati uputnice, a ja sam eto smatrala kao mama koja cijelu noć probdije s njom zbog kašlja i kao mama koja mora vrlo glasno pričati čak vikati jer joj dijete govori..štooo si reklaaa smatrala da je pedijatrica u krivu. Pokazalo se na specijalističkim pregledima do kojih smo došli tako da smo preselili pedijatrici koja je htjela dati uputnice da smo mi roditelji bili u pravu.
    joj slično i meni bilo s klincem, pedijatrica je vodila i klinku koja jeimala iste simptome, ajasam samo po sličnosti simptoma odmah znala da sam u pravu, nažalost bila sam, ali nisam sve pogodila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •