Uh da bar....zavidim parovima kod kojih je pola pola sve
Uh da bar....zavidim parovima kod kojih je pola pola sve
Ja mislim da nigdje nije baš skroz tako. Kod mene ja definitivno napravim više tih glupih kućanskih poslova, ali mi to ne smeta. Zapravo mislim da je ovako i pravedno. Jer ja radim od kuće većinu vremena, freelancer sam. Tu i tamo odradim koji sastanak ako ne mogu sve dogovoriti online putem. Muž mi ima svoju firmu i puno posla jer je velika firma i još raste. I zato kažem da je ovako pravedno. Na šta bi to ličilo da ja odradim kod kuće 2-3 sata, a on odradi tamo 7-8 sati i onda ga ja još dočekam da mi to fino dijelimo na pola.![]()
Sad pere te prozore jer zna da ja ne mogu podnijeti da se nešto ne očisti, a sad ne mogu sa ovom nepokretnom nogom jer je otekla. A i realno njegov pas je izlizao balkonska vrata dokle god je mogao dohvatiti, pa ono..
I da, zašto mislim da je to nemoguće. Zato što znam puno žena koje su tvrdile da je njima sve 50:50 u braku pa kad ih upoznaš malo bolje onda shvatiš da to nije baš tako. Imala sam poznanicu koja je uvijek tvrdila da bi se ona rastala da kod nje nije 50:50 podjela. I onda sam se nekoliko puta igrom slučaja (posao) zatekla u njenoj kući i vidjela kako je to točno pola. Dakle, svako jutro napiše popis kućanskih poslova, svoje crvenom bojom, muževe plavom. Ima nekoliko stupaca, posao, pa opis posla (npr. posao - prašina, opis posla - prašina u sobi, u dnevnom, obriši sa žutom krpom jer zelena je za pod bla bla) i onda je na kraju išao stupac za potpis osobe koja napravi to.
Mislim, ajd neka ako im to odgovara ali bokte ženo draga dok si napisala popis i ukrasila ga bojama, mogla si to sve i napraviti. Ja bih popizdila da mi netko visi nad glavom svako jutro sa nekim popisima. I znam da bi i MM. Ovako nek on napravi manje od mene, ali nek mu za to što napravi ne moram pisati službenu molbu uz detaljan opis posla.
Sad sam odužila sa kućanskim poslovimaali htjela sam ti reći da ni kod tih idealnih ne mora biti baš tako idealna situacija.