Ma znas sta Anita!! Nisi li ti ona velika vjernica koja se cuvala do braka?! Jel takvo ponasanje u crkvi propovjedaju?! Sramota!
Evo odma sad nek napise iskreno kome smeta da nam se javljaju nase trudnice?! Nikada nikome nije smetalo i dapace same smo ih zvale da sam se javljaju i da nam pricaju o simptomima! A to sto ti koja si 83 godiste nemas dovoljno zrelosti da se nosis sa cinjenicom da trudnice postoje oko tebe to nije problem od cura koje su tu borile istu bitku kao i mi koje ju jos nismo dobile, i koje si bile i bit ce uvijek podrska svima nama. Kada jednom daj Boze zavrsis na trudnickim temama ne znam samo kak te nece biti sram onda traziti savjete. Pa stvarno zeno kaj ti je doslo? Ako ti tesko pada slusati o tudjim trudnocama to se ne rjesava na ovako ruzan i nezreo nacin. Ovo je sigurno mjesto za sve nas, i ako ces biti iskrena i imati postovanja nece nitko uzeti za zlo. Al onda napisi da ti to tesko pada nositi se s tudjim trudnocama, mozda ce se javiti netko od cura ko se isto osjeca pa cemo popricati. To je poanta ovog podforuma! Medusobna podrska, a ne tjerati cure s teme jer su trudne.
Ja molim sve nase trudnice da nas ne napustaju jer ja osobno volim cuti kako ste i volim kad se javite!
Ako nekome drugome to smeta ima pravo reci, ali molim Vas na malo ljepsi nacin. Doduse ja nisam admin pa me ne morate opce slusati

Alice, drzi se Ma to si sad dobila samo da mozes na listu, inace ne bi bilo fora. Javi obavezno kakav ti je Jocker bio!! Meni je to must-see, navodno da je odlican!

Riri, mala je zakon hahaha, sto volim te male ljude kad imaju karakter izrazen tako!