Pokazuje rezultate 1 do 50 od 88

Tema: Ritmička gimnastika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moja je išla godinama na ritmičku gimnastiku, rekreativno. Bila je jako zadovoljna, i teško se oprostila s njom ove godine (ona se natjecateljski bavi drugim sportom i ne moze vise ugurati neku rekreaciju povrh toga).

No ne mogu se složiti da nema rekreativnih sportova - ima ih samo treba tražiti. Ima rekreativne sportske gimnastike (npr na DIF 2x tjedno), ima rekreativnog plivanja (nema puno ali znam ih dvoje koji tako idu), tenis se isto može rekreativno trenirati (sin ide 2x tjedno) itd. Onda judo, karate, tekvando, atletika - to se sve može rekreativno 2-3x tjedno u nižim razredima oš. Jedino priznajem ne znam kako je u višima jer za sad nisam imala potrebu tražiti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Moja je išla godinama na ritmičku gimnastiku, rekreativno. Bila je jako zadovoljna, i teško se oprostila s njom ove godine (ona se natjecateljski bavi drugim sportom i ne moze vise ugurati neku rekreaciju povrh toga).

No ne mogu se složiti da nema rekreativnih sportova - ima ih samo treba tražiti. Ima rekreativne sportske gimnastike (npr na DIF 2x tjedno), ima rekreativnog plivanja (nema puno ali znam ih dvoje koji tako idu), tenis se isto može rekreativno trenirati (sin ide 2x tjedno) itd. Onda judo, karate, tekvando, atletika - to se sve može rekreativno 2-3x tjedno u nižim razredima oš. Jedino priznajem ne znam kako je u višima jer za sad nisam imala potrebu tražiti.
    Zapravo, na ovo sam mislila. Moji sinovi su išli rekreativno i na gimnastiku, pa kasnije na atletiku i onda u višim više nisu išli. I plivanje su odgulili (školu, ne treninge) na bazenu Utrina. I u srednjoj školi su imali one kartice Odmorko, pa su išli na bazen Svetice tijekom praznika, ali mogućnosti su relativno skučene. Sad nemaju ništa organizirano, što je šteta, jer ljudima treba kretanje.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku

potpisujem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •