Pokazuje rezultate 1 do 50 od 248

Tema: Pariz

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da pričate o različitim stvarima, mislim da Jelena ne priča o uređenosti, nego o prenapadnom šminkanju koje se navodno prepoznaje kao tipično za Balkanke
    mislim da je Betty Blue prije nekog vremena pisala da su joj negdje rekli da se vidi da je sa Balkana jer je tako puno našminkana, tako nešto
    tako je, ali u svoju obranu (jer sam se izjedala krivnjom, pa moram racionalizirati) stvarno nisam imala puno šminke, dok moja kolegica hrvatica jeste . Stajala je kraj mene. Lik nas je sve jednostavno stavio u isti koš. Iz mojih dosadašnjih predrasuda nitko se ne kinđuri kao crnogorke, zasad.

ali da ostanem u temi, da me spajka ne tuče, ne znam kako uopće možemo razgovarati o estetici Parižanki, kad je sve krcato turistima. Gdje god da dođem uopće više ne razaznajem lokalne npr djevojke od instagramuša, osim ako nisu upravo u činu fotografiranja. Ozbiljno, uz današnju preplavljenost turistima, kako prepoznajete lokalce na ulici?
    Posljednje uređivanje od betty blue : 15.10.2019. at 12:31

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    ali da ostanem u temi, da me spajka ne tuče, ne znam kako uopće možemo razgovarati o estetici Parižanki, kad je sve krcato turistima. Gdje god da dođem uopće više ne razaznajem lokalne npr djevojke od instagramuša, osim ako nisu upravo u činu fotografiranja. Ozbiljno, uz današnju preplavljenost turistima, kako prepoznajete lokalce na ulici?
    To je istina betty, razmišljala sam i o tome, moguće da se sve utopilo u masi ljudi. Ali opet, donekle se kuži ako malo bolje gledaš tko juri na posao ili obavlja svakodnevne obaveze od onih što zvjeraju okolo po turističkim atrakcijama.
    Da se i ja vratim na temu, nitko ne planira uskoro ići uskoro? Moje karte i dalje stoje na raspolaganju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •