Pokazuje rezultate 1 do 50 od 154

Tema: nasilje u vrtiću

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Uh ako se dijete sad jos povuklo u sebe, e to bi me bas zabrinulo.

Vjerujem da se u svemu dosta pita i mamu, pa sta god mi rekli Riri, ipak ce mama i tata od T. biti ti koji ce donijeti odluku, a Riri samo moze sugerirati muzu.

Taj mali je bas opasan, to nije nikakva zeka peka, ozbiljno ugrozava drugu djecu i mislim da zaista treba imat nekoga ko ce pazit samo na njega.

Maria, meni je tvoj pristup ok, ne znam jel se smije tu rec na forumu - ne smije valjda al ja cu rec ja sam sinu rekla (zbog tog agresivca kojeg su bili dobili i imao je djecake na piku) ako te dograbi, vrati mu (moj je vise mirni tip, samozatajan, al bas zato).
    Al.tete su rekle ovo ono....rekoh sine, samo ti njemu vrati.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.10.2019. at 14:28

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

Maria, meni je tvoj pristup ok, ne znam jel se smije tu rec na forumu - ne smije valjda al ja cu rec ja sam sinu rekla (zbog tog agresivca kojeg su bili dobili i imao je djecake na piku) ako te dograbi, vrati mu (moj je vise mirni tip, samozatajan, al bas zato).
    Al.tete su rekle ovo ono....rekoh sine, samo ti njemu vrati.
    tako sam i sina podučila, a mene je tako podučio moj pradjed.

i mali je imao sličan incident, pa kad je pokazao zube, naravno i ja, odmah se našlo rješenje.

rekla sam tad u školi , da me zaboli ona stvar za dijagnozije jer moje dijete neće biti vreća za boks dotičnom, i ako nije za među ljude neka ga lijepo negdje maknu, ili mu stave brnjicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •