-
Drage cure, tako se često sjetim ovog foruma i da ću napisati svoje iskustvo. U 9.tjednu trudnoće dijagnosticiran mi je cisticni higrom na bebinom vratu i to velicine 15mm! Na ultrazvuku se bas vidjelo iza vrata veliki 'balon'. Trazila sam misljenja kod jos dva doktora i oba dva su potvrdili da to jest higrom (nekad se zna dogoditi da je pupcana vrpca omotana oko vrata, ugl.citala sam da je tek nekolicina doktora u RH educirana da uspostavi dijagnozu nuhalnog nabora). Nakon 2 tjedna jos uvijek je taj higrom bio prisutan, soc.ginekologica mi je doslovno rekla: ili abortus ili sto Bog da. I dogodilo se čudo. Napravila sam harmony test koii je bio uredan, čak se i ginekolog zacudio, u 13 tj. higroma vise nije bilo, u 20. fetalni ehokardiogram kod dr.Malčića (najbolji doktor ikad) uredan i u 38.tj.rodio se zdravi sincic, ljubav mamina! Kako sam dosta čitala o tome kad sam cula dijagnozu saznala sam da je bilo slucajeva i kada higrom tokom cijele trudnoce nije nestao i rodila se zdrava beba! Nemojte gubiti nadu, Bog zna sto radi i najveca je istina ovo sto si napisala sa On za svakoga od nas ima plan, svakome da onoliko koliko može tko podnijeti, a ni ne znamo koliko smo jake! Nina, od sveg srca zelim i molim se za jos jedno čudo!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma