Pokazuje rezultate 1 do 50 od 388

Tema: Zagrepčanci, kako vam grije toplana?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Gle dokle god temp okolisa ne prelazi temperaturu tijela ne pregrijavamo se ako smo adekvatno obučeni. Na to se odnose sve preporuke. 25 stupnjeva u zraku je 25 stupnjeva neovisno o doba godine ili zemljopisnoj širini. Ostalo su samo navike, moja je da mi bude toplo lagano obucenoj u mirovanju tako mi je ugodno i tako živim. A kad idem u goste pazim da se toplije obučem jer sam se nejednom smrzla u tim "ugodno toplim" stanovima.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj sillyme, kao da ja pišem, kad idem u neke stanove, nosim dodatnu odjeću.
    I nikad u životu nisam bila u toploj kući zimi, samo u toplom stanu. I zato nikad neću živjet u kući

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Gle dokle god temp okolisa ne prelazi temperaturu tijela ne pregrijavamo se ako smo adekvatno obučeni. Na to se odnose sve preporuke. 25 stupnjeva u zraku je 25 stupnjeva neovisno o doba godine ili zemljopisnoj širini. Ostalo su samo navike, moja je da mi bude toplo lagano obucenoj u mirovanju tako mi je ugodno i tako živim. A kad idem u goste pazim da se toplije obučem jer sam se nejednom smrzla u tim "ugodno toplim" stanovima.
    nas 3 para kartamo belu i obično se nalazimo 3x godišnje, svaki put kod drugih
    (kroz radnu godinu, prek ljeta, na moru, češće)
    i nas dva para smo na toplani, a jedni imaju etažno centralno
    i kod njih, tih s etažnim, nazovimo ih par 1, smo obično između božića i nove godine
    MM i ja naivno idemo već godinama standardno obučeni (ok MM je lili tim)
    par 2 nosi vesticu i ona i on (ona ne karta, i dok nas 4 karta (a domaćica obično pere suđe tada) frendica 2 gleda tv u db, zadnji put, prije nego se frend 2 dosjetio jadu, sjedila je u kaputu)
    i taj frend 2 sjedne strateški kraj regulatora topline
    koji je namješten na 21
    i kad se domaćin okrene on ga frkne na 25
    u jednom trenu domaćica skida debelu vestu, a domaćin, koji je sve vrijeme u košulji, se počne žaliti kako je vruće i da se otvaraju prozori
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 01.11.2019. at 16:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •