Pokazuje rezultate 1 do 50 od 154

Tema: Njemački u 4. razredu - da ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    To ove godine, iduće je obavezna i u 7. A od 2022/23 u sva 4 visa razreda OS.
    Ne znam da li onda postaje obavezna i u srednjoj nakon toga....
    U gimnazijama je informatika i dosad bila obavezan predmet, a ovisno o tipu gimnazije različito je trajanje učenja:
    prirodoslovno-matematička 4 godine
    prirodoslovna 2 godine
    opća i jezična 1 godina

Za strukovne škole, neka se javi netko tko je bolje upućen, ali očekivala bih da, ovisno o usmjerenju, neke škole imaju obaveznu informatiku sve 4 godine, a neke je uopće nemaju.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    U gimnazijama je informatika i dosad bila obavezan predmet, a ovisno o tipu gimnazije različito je trajanje učenja:
    prirodoslovno-matematička 4 godine
    prirodoslovna 2 godine
    opća i jezična 1 godina

Za strukovne škole, neka se javi netko tko je bolje upućen, ali očekivala bih da, ovisno o usmjerenju, neke škole imaju obaveznu informatiku sve 4 godine, a neke je uopće nemaju.
    Tako je. Čak sam i u "šuvarici" imala informatiku sve četiri godine (matura 1980) i iako nismo baš imali mogućnosti za praktične vježbe, jer nismo imali na čemu - teoretske osnove bile su solidne do te mjere da sam i djeci mogla pomoći oko elementarnih stvari koje oni nisu učili (crtanje dijagrama toka i slično). Praktičan rad svodio se na industrijsku praksu i kucanje bušenih kartica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •