Pokazuje rezultate 1 do 50 od 388

Tema: Zagrepčanci, kako vam grije toplana?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kod mene u ulici su lani mijenjali sve cijevi. Ali su mi super kako svako malo nesto iskopaju i onda asfaltiraju. Umjesto da planiraju odrzavanje da sve odjednom obnove.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene u ulici su lani mijenjali sve cijevi. Ali su mi super kako svako malo nesto iskopaju i onda asfaltiraju. Umjesto da planiraju odrzavanje da sve odjednom obnove.
    E i to meni ide na zivce
    Tamo gdje radim ispred furme su pred dve tri godine ne sjecam se tocno napravili cestu ali bez nogostupa sa strane.pitala sqm decke kad ce nogistup tad su mi rekli u proljece jer ce ici plin tom tradom. To proljece je doslo proslo ljeto. Raskopali sve ispocetka i stavili cijevi za plin ali nogostup do jeseni nije osvanuo

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    E i to meni ide na zivce
    Tamo gdje radim ispred furme su pred dve tri godine ne sjecam se tocno napravili cestu ali bez nogostupa sa strane.pitala sqm decke kad ce nogistup tad su mi rekli u proljece jer ce ici plin tom tradom. To proljece je doslo proslo ljeto. Raskopali sve ispocetka i stavili cijevi za plin ali nogostup do jeseni nije osvanuo
    Mene ti radovi na zagrebačkim ulicama uvijek i nepogrešivo podsjećaju na onaj vic kad Mujo kopa kanal, Huso ga zatrpava, prolaznici im kažu: Ljudi, to što vi radite nema nikakve logike, a Mujo odgovara: Ima bolan logike, ali nema Sulje koji će cijevi postavljat!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •