Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Kate daj pliz napisi di si ono ti bila?
    Koja klinika, zemlja?

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Kate daj pliz napisi di si ono ti bila?
    Koja klinika, zemlja?
    u Grčkoj
    KLinika se zove IVFSerum

Tako su mi rekli za embrio adoption - to su od drugih parova, koji su dobili zivorođenu djecu koji suizričito dozvolili da se ostatak embrija pokloni drugim parovima tj zenama

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Javili su mi da za slijedeći ciklus nabavim flastere Klimara od 100mcg i to za početak 10ak pakovanja jer ću trebati 3 flastera na 3 dana...ima tko iskustva s tim?

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Mi smo birali između 4 vrste embria. Dobili smo karakteristike donora jajnih stanica i donora sperme (krvna grupa, boja kose i očiju, visina, oblik nosa, obrazovanje, odakle su... i njihove slike kad su bili djeca) i izabrali ono što nam najviše nalikuje, bar na papiru

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Argente, sviđa mi se ovo što si napisala u vezi pokušaja transfera u mom prirodnom ciklusu...to bi najviše voljela

Datum pristupanja
    Sep 2019

Početno

Djevojke, pitala sam dr. L da li postoji mogućnost transfera blastociste u mom prirodnom ciklusu bez hormonskih tableta i injekcija, a ako je endomentrij dovoljno zadebljan prirodnim putem.
    Odgovorio je da je to najbolje, ali da je preduvjet da to bude idealan ciklus, ultrazvuk svaki dan kada folikul bude iznad 15 mm i endometrij iznad 7 mm

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj buduća prvotno napisa Vidi poruku
    Djevojke, pitala sam dr. L da li postoji mogućnost transfera blastociste u mom prirodnom ciklusu bez hormonskih tableta i injekcija, a ako je endomentrij dovoljno zadebljan prirodnim putem.
    Odgovorio je da je to najbolje, ali da je preduvjet da to bude idealan ciklus, ultrazvuk svaki dan kada folikul bude iznad 15 mm i endometrij iznad 7 mm
    ako imas uredne cikluse, ovulacije ovo ti je odlican izbor - tijelo je neoptereceno, a s druge strane za endometrij uvijek mozete naknadno, po folikulometriji, uvesti vaginalno estrofem i djelovati lokalno. Vrijedi razmisliti. U svakom slucaju, sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •