Pokazuje rezultate 1 do 50 od 179

Tema: Parna stanica (iliti glačalo s postoljem)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Bila je neka novija tema ne mogu naći pa ću ovdje.

Koliko dugo imate parne postaje? Moja ima već 7 godina, prije 2 god je čišćena od kamenca, oko 220kn sam platila u ovlaštenom servisu. I sad opet zeza nakon 2 peglanja traži opet čišćenje...pa vadim onaj nastavak i izbacujem sve van. Po uputi koristim vodu iz vodovoda. Ima li smisla kupovati onu neku tekucinu za pegle vidjela sam u Mulleru ili da se oprostim s njom jer počne i jako puštati peru u toku peglanja toliko naglo da me prestraši...

Tefalova je.
    Posljednje uređivanje od mašnica : 21.11.2019. at 19:42

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Bila je neka novija tema ne mogu naći pa ću ovdje.

Koliko dugo imate parne postaje? Moja ima već 7 godina, prije 2 god je čišćena od kamenca, oko 220kn sam platila u ovlaštenom servisu. I sad opet zeza nakon 2 peglanja traži opet čišćenje...pa vadim onaj nastavak i izbacujem sve van. Po uputi koristim vodu iz vodovoda. Ima li smisla kupovati onu neku tekucinu za pegle vidjela sam u Mulleru ili da se oprostim s njom jer počne i jako puštati peru u toku peglanja toliko naglo da me prestraši...

Tefalova je.
    Ja sam žrtvovala dvije parne pegle (ne stanice, nego obične pegle, isto Tefal) slušajući upute proizvođača da se stavlja voda iz vodovoda. Šipak! Otkad sam prešla na demineraliziranu vodu, nikakvih problema nema. Prevelika je to investicija da bi je čovjek upropastio zbog 3 kn ili manje, koliko košta litra demineralizirane vode.

S druge strane - proizvođačima nije u interesu da taj proizvod dugo traje. To je JEDINI razlog zbog kojeg piše da se u njih toči voda iz vodovoda. Ljudi se već godinama bore protiv "planiranog životnog vijeka" proizvoda, sumnjajući da proizvođači namjerno ugrađuju slaba mjesta, kako bi npr. kućanski aparati trajali koliko im traje i garancija, ali ne i dulje. Evo, ovo sam na brzinu našla: https://www.telegram.hr/politika-kri...on-par-godina/

Daklem, daj stanicu na još jedno čišćenje, a nakon toga investiraj u demineraliziranu vodu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •