o znači i tvoja je u tom klubu ko i moja, a i ja sam bila. No zna biti vrlo dragih ljudi, jednom su joj i kiflu nudili.
Meni se na biciklu znalo desiti da me dedeki špotaju jer im nisam zvonila da se maknu nego lagano vozim iza njih. I onda me znaju poučavati i pokazuju mi gospodična zvonce, zvonce.
A jednom mi se desilo ovo što i Saši. Išao je stariji čovjek prema meni, on svojom stranom pješke ja polako svojom bicom. I kad me je ugledao krenuo prema meni. Na sreću pored je bila široka traka trave pa sam ga uspjela zaobići jer mislim kako mu se lice izobličilo da bi me bio u stanju gurnuti. A najapsurdnije je bilo što je netom izašao iz crkve s mise.
A jel se vama dešava da vam ljudi ulijeću u red ili vi nekome uljećete? Par puta sam vidjela kako ulete ispred MMa praveći se da ne vide da stoji u redu. Samo zato što ne diše onom ispred za okovratnik.
Joj, ti su i meni najbolji. Tih zbilja ima dosta. Sad mi je jedna u nedjelju uletila na placu sa suprotne strane od reda - samo da pita ima li kombinacija kolača breskvica/zvjezdica. Ja na redu, prodavacica pregledava par minuta sve kutije da vidi je l ima, a kako nije bilo, zena se odlucila za nesto drugo i to sve uz mene živu na 30 cm od nje. Kupila te druge i otisla kao ona Josipina s pizzom, taman joj stigo tramvaj.
Meni je u jednoj trudnoći, i to pred kraj iste, u dućanu, vadim stvari iz kolica i slažem na traku, i sa leđa mi dođe ženskica i onako sva važna "ovo je blagajna sa prednosti za trudnice ja imam prednost" ja se okrenem a meni ono trbuh do zuba.... samo se okrenula na peti i zbrisala.
U moju obranu sa leđa nikada ne izgledam trudno, dapaće izrazito mršavo.![]()