Citiraj Mila84 prvotno napisa Vidi poruku
Da li mislite da je to u redu neki dan mu dati 50-60 ml a neki dan jednostavno ne? Problem mi je sto ga ne mogu nahraniti dovoljno tako oko osam navecer,nakon bocice trazi jos malo sisati i on je onda sit i zadovoljan zaspi.
Ne. Sjećam se da je Kaae tu savjetovala u jednom postu objasnila mami koja je isto pokušavala ukinuti formulu da se nikako ne radi nagli rez, da odjednom izbaci š sve, već da se postupno smanjuje. Npr. danas si mu dala 60 ml. Sutra 50 ml. Preksutra 40. Ne znam sad točno dokida li se po 5, 10 ili 15 ml. To bi baš trebala pitati savjetnice. Ako i nemaš račun na fejsu možeš si za čas složiti neki lažni s lažnom email adresom ako te živcira fejs ili takvo što pa pitaš savjetnice u rodinoj sos grupi jer tamo ćeš dobiti brže odgovor baš od savjetnice.

Mislim da ćeš si izdajanjem naoraviti medvjeđu uslugu jer se djeca ulijene kad imaju dostupne bočice, a izdajanje i nije neka sreća u odnosu na dojenje i možeš si napraviti ragade. Naravno, nije kraj svijeta ako misliš da će ti to pomoći i ako si olakšaš na taj način. Nemoj se gristi što god da radiš.