Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1313

Tema: Odbrojavanje 1/2020 by Character & Hula.hop

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Cure drage samo hrabro! I u PMSu, i u iscekivanju plusa, a bome i u pokrivanju Treba i za to nekad skupiti snage i volje.
    Ja vas vjerno pratim i navijam!

Mene sad osim klasicnih pregleda jos ceka uzv bebina srca. Nikome nije jasno zasto je nuhalni nabor bio u gornjim granicama, a nalazi krvi su niskorizicni. Drugim rjecima po mjerama nuhalnog imamo visok rizik za kromosomske anomalije (npr. Down sindrom), a po krvi nizak rizik. Na uzv-u su sve mjere bile u redu ali salju me jos na taj uzv fetalnog srca, no to tek kroz nekih 5 tjedana. Inace sam dobro. Sad sa drugim mjesecom mi istjece onih 90 dana bolovanja pa ne znam dal cu morati pred kakvu komisiju, ili se vracati na posao do kraja Svibnja kad mi krece porodiljni. Meni su komplikacije otvorene radi visokog tlaka, no on je sad uredan. Tako da cemo vidjeti sve.

Datum pristupanja
    Nov 2019

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure drage samo hrabro! I u PMSu, i u iscekivanju plusa, a bome i u pokrivanju Treba i za to nekad skupiti snage i volje.
    Ja vas vjerno pratim i navijam!

Mene sad osim klasicnih pregleda jos ceka uzv bebina srca. Nikome nije jasno zasto je nuhalni nabor bio u gornjim granicama, a nalazi krvi su niskorizicni. Drugim rjecima po mjerama nuhalnog imamo visok rizik za kromosomske anomalije (npr. Down sindrom), a po krvi nizak rizik. Na uzv-u su sve mjere bile u redu ali salju me jos na taj uzv fetalnog srca, no to tek kroz nekih 5 tjedana. Inace sam dobro. Sad sa drugim mjesecom mi istjece onih 90 dana bolovanja pa ne znam dal cu morati pred kakvu komisiju, ili se vracati na posao do kraja Svibnja kad mi krece porodiljni. Meni su komplikacije otvorene radi visokog tlaka, no on je sad uredan. Tako da cemo vidjeti sve.
    Jagodicabobica, mojoj prijateljici je bila identična situacija sa 3.trudnoćom i dr je malo prepala, bukvalno joj je rekla da je nuhalni nabor samo malo ispod granice i da bude spremna i poslali su je na jos dosta nekih pretraga, dok se nije ispostavilo da je sve ok, proslo je i mjesec i pol...ne mogu ni zamisliti psihu...Rodila je zdravu curicu i odvazila se na jos jednu trudnoću nakon te i naravno sve za 5! Ima 4 zdrave cure!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •