Stranica 9 od 60 PrviPrvi ... 78910111959 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 2968

Tema: Testiranje tijela vježbanjem, trčanjem, plivanjem, plesanjem i vožnjom 2020

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

meni je isto side plank leg lift težak, al mi je smiješno što mi ga je teže napraviti na desnoj nego na lijevoj strani iako sam dešnjak. na toj desnoj se baš tresem, tj. gubim ravnotežu

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam započela dan s nekoliko pozdrava suncu, probat ću češće jer mi baš paše. Pod utjecajem prisutnog društva, opet mi se crow počela motat po glavi...

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku

čitam vas o plesu, i ja bih plesala a totalni sam antitalent
    može li se to naučiti ili sam prestara?
    u mom selu nije bilo plesova (osim KUD-ova) dok sam bila dijete, mogli smo birati između rukometa i karatea.
    Ma nema šanse da si prestara za ples. Može se naučiti, nije sve u talentu. Ma kao i za svaku aktivnost, trud je najbitniji.
    Zhang je tako lijepo rekla ovo za ples.

Ali kad spominjete starost, da vam ispričam jednu baš lijepu priču. Dok sam se ja bavila plesom, osim svojih treninga imala sam i nekoliko grupa kojima sam ja bila trenerica. I jednom mi na početnički tečaj klasičnih plesova dođu dvoje starčića, baka i dida bračni par, cca 70-75 godina. I kažu mi da žele naučiti plesati jer žele napraviti zabavu za 50. godišnjicu braka i tamo pred prisutnima hoće izvesti engleski i bečki valcer. Samo ih to zanima, drugi plesovi ne.
    Vježbali smo 2 mjeseca, malo su se mučili jer nisu bili baš u najboljem stanju sa zdravljem, ali uspjeli su! Jutro prije zabave su bili nervozni i zvali me kod sebe da malo ponovimo. Ponovili smo i super su to izveli (vidjela sam video) i bili su jako slatki i simpatični. Pogotovo dida kojem se točno moglo čitati na usnama kako broji korake haha. I naravno, beskrajno ponosni na sebe, a i ja na njih!

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tang i betty, sad mi je lakše kad vidim da nisam jedina kojoj je težak side plank.
    Probat ću ovu varijaciju sa privlačenjem noge umjesto ravno dizanje gore.

Sjećam se da kad sam počela raditi yogu sa Adriene, da mi je trebalo oko mjesec dana da mi taj položaj side planska bude ok u smislu da se ne rušim.

Riri, slatki starčeki [emoji813]

Mislim da ću današnje planirano trčanje preskočiti, nemam namjeru trčati na mjestu obzirom na vjetrusinu vani.

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ajme riri divna prica

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ah, sad vidim da sam htjela još spomenuti i crow i headstand.
    Headstand mi je super, ljetos sam ga radila na dasci u moru [emoji16]
    A crow mogu, ali ga ne radim često, pa mi je teži.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

rahela, sjećam se tebe na onom seminaru, kada si iznebuha samo napravila taj headstand, koji vjerojatno nikad prije u životu nisi probala ili tako nešto ne znam kad sam bila tako ljubomorna

riri, šta si plesala, dvoranske plesove?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Betty, radila sam ga kao klinka u osnovnoj, a na onom seminaru prvi put nakon valjda 20 godina.
    San mi je handstand bez zabacivanja. I bila sam relativno blizu ljetos, ali jesen je sve preokrenula, pa nisam ni pokušavala od ljeta...

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

riri, šta si plesala, dvoranske plesove?

Da, standardne i latinoameričke.
    Malo sam sa još par ljudi amaterski isprobavala i suvremeni i jazz, ali nije toga bilo kod nas za upisati pa je i počelo i završilo amaterski haha. I zumbu sam isto par godina trenirala.

Artroza kuka me odvojila od plesa jer je stanje bilo takvo da će operacija biti kroz najviše pola godine ako nastavim.. Preko te činjenice još uvijek nisam prešla pa sam ljubomorna na svakog tko pleše.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    Ah, sad vidim da sam htjela još spomenuti i crow i headstand.
    Headstand mi je super, ljetos sam ga radila na dasci u moru [emoji16]
    A crow mogu, ali ga ne radim često, pa mi je teži.

meni je trebao cijeli dan da mogu stajati i veslati na supu, a tvoj headstand mi je wow!

riri znaci ima nade i za mene

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moj klinac to napravi brz pol frke ja se samo sjedečki vozim i to mi je dovoljno

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

S obzirom da padaju stabla na cestu odlucila ne ici na trening i napravila neki zwow
    Sitila sam se da jos imam onaj link sa popisom pa biras duzinu i tezinu treninga 12 min a krepala
    Posljednje uređivanje od malena beba : 05.02.2020. at 20:56

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I ja sam u sigurnosti doma svoga napravila legs like a dancer. Izvana dopiru zvukovi ko da bismo se mogli probudit u Ozu.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i tu je kaos, ali u teretani su bicikli na sigurnom, 50min danas

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vani je danas stvarno kijamet...

Veceras teretana, primarno DL i bench. Bilo je tesko, mrtvo sam izvukla sa zadanim kilazama, ali bench sam morala smanjiti. Ovaj tjedan ce biti povratnicki, a iduci valjda nastavljam gdje sam stala

Bravo za zwow, sad me uhvatila nostalgija idem sad skicnuti ovaj rahelin zwow 8.
    Posljednje uređivanje od zhang : 05.02.2020. at 23:26

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj, sježćam se da ste prije stavljale linkove. Ako netko ima kaj , pliz stavite tu. Možda se nateram i ja doma vježbati.

A kaj se tiče tijela - svako je nessimetrično. I baš uvijek je jednu stranu lakše napraviti neg drugu.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i ja dan zapocinjem s pozdravima suncu, to mi je super

headstand i handstand mogu, ali nije bas kontrolirano, to bih voljela unaprijediti
    crow isto, meni prilicno lako idu ti neki dubeci polozaji
    ali nije onako fino, polako i effortless looking kao na videima yoge koje cesto gledam na instagramu i zavidim

bila sam u utorak na bachati, super se isplesala i zabavila, veceras cu opet
    a jucer nisam opet stigla na jazz balet, opet puno vozikanja i djecjih obaveza, prosle godine je bilo toga puno manje
    kad preselim u novi stan, sto ce valjda biti za dva tjedna , zivot ce mi se puuuuno pojednostavniti jer vise necu morati vozikati s drugog kraja grada pa cu imati i vise vremena i valjda se vratiti u stari ritam
    trudim se zato vise setati, pjeske uz stepenice i tako
    udebljala sam se 6 kg, sto od stresa, sto od manjka vjezbanja, a najvise naravno od tjesenja hranom

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

summer drzim fige da bude sta prije useljenje!

I ja sam natukla par kg zadnja dva miseca, stres i hrana, naravno
    ako stane ovi vjetar vcrs fitness, ako ne stane bit ce zuzka opet. i da, odma me jutros guza boli zuzka je zakon

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

kako je to lijepo kad guza pati

ja sam otplivala nesto jutros, popodne cu snagu, ceka me dl i bench. guza je ubijena prekjucer cucnjevima

bravo svim vrijednicama

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja imam ovaj tjedan 3 dana po 20 min trcanja. U utorak sam i danas cu ako vjetar ne poludi.
    Ujutro joga. Jutros samo kratko jer sam zaspala.
    Al od jucer me tricepsi bole.

Bravo s tim zwowovima. Nisam nikad sa zuskom vjezbala.

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala svima jos jednom na cestitkama

Vrijeme do uzv i dalje kratim trcanjem. Danas 8 km.
    Krpeljic mi je prehladjen i polubolestan pa sam i ja malo smrkava. Posljedica njene bolesti je 3,5 sati sna uz neprestano sisanje.

Nano, najbolje ti je ukucati u youtube tip vjezbe koji te zanima. Npr. hardcore abs/core/leg workout pa odaberes. Cesto sam birala i prema trajanju. Ima ih ubitacnih vec od 10 min...

I bravo za sve vjezbaljke.
    Posljednje uređivanje od Munkica : 06.02.2020. at 12:01

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cubana, kakvu jogu ti radiš? Kombiniraš sama ili pratiš neki video?
    I mene bole tricepsi, a i ramena i prsni mišići od pozdrava suncu, odnosno od chataranga - down dog dijela. I jutros sam pozdravljala, ali morala sam chatarangu na koljenima radit.
    Inače, kad sam počinjala s jogom prije nekoliko godina, jedan poznanik mi je posudio neku staru knjigu u kojoj su neki osnovni joga položaji detaljno opisani, kao i slijed Pozdrav suncu. Tamo se tvrdi da se pozdrav suncu radi jako brzo, za razliku od ostalih opisanih vježbi (koje su su sve tu dane na način da imaju dinamički dio, u pokretu, i na kraju statički). Bilo je navedeno (okvirno) koliko bi to bilo ponavljanja u koliko minuta - znam da nije bilo šanse da to stignem, ma ni da se približim toj brzini.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja sam planirala danas trcati
    ali, hladno mi je, boli me glava i dobila sam mengu...pa cu doma odraditi BR WO 5...
    zuzku cu kad ne budem vise ovako zakrzljala

cure u stresu - drzte se!
    ostale bravo!

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Vertex, sa youtuba... Pretplatila sam se na neke kanale pa ih dodam u to do listu.
    Inace, ima na netu dosta how to filmica, lijepo objasnjenih poza tako da i to pogledam kad imam volje i vremena, da mi prijelazi budu bolji i tocniji.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam ovaj tjedan 3 dana po 20 min trcanja. U utorak sam i danas cu ako vjetar ne poludi.
    Ujutro joga. Jutros samo kratko jer sam zaspala.
    Al od jucer me tricepsi bole.

Bravo s tim zwowovima. Nisam nikad sa zuskom vjezbala.
    Cubana, daj joj sansu

Ja sam jucer imala u planu teretanu, ali smo zavrsili na hitnoj. Srecom, nije nista preozibiljno, daljnje pracenje doma.
    Na kraju smo prosli kroz mek pa sam vecerala tortilju i 3 one njihove pite.

Nekad se zivot poslozi suprotno nasim planovima, ali dobro...nadoknadit ce se..

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ajme zhang, nadam se da ce bit sve ok
    Jucer fitness, bome nas je ubila

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Zhang, uf hitna je hitna. Brz oporavak!

Ginger, mislim da ti možeš radit Zusku bez problema. Jako dugo vježbaš, mislim nisi juče počela, tako da bi mogla probat one njene za početnike, pa kad vidiš da ti idu, pređeš na sljedeći nivo. Ajde, možeš ti to

Cubana, slažem se da Zhang, probaj Zusku, makar za promjenu.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ajme zhang, polako...

j-la ma meni se cini da sam vjeciti pocetnik, stalno me nesto vraca unazad
    a bunny slope mi se ne da raditi, ja bih odmah zwow
    ma sala, odlucila sam odraditi skracenu verziju BR, jer mi se pokazao kao jako efikasan
    plus nesto trcanja, naravno

mislim da cu danas rest ili laganu jogu, jer ova menga me satrala

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne moze Ginger zusku, jer bi to znacilo da je i ja mogu, a kako sam povodljiva onda bi je pocela i morala vjezbati

ja sam jucer odvalila omiljene mi intervale. 2x15min ispalo na 5:30.

editirala nije 12x vec 2x. pa umrla bih valjda da sam toliko trcala jos na tom pejsu
    Posljednje uređivanje od spajalica : 07.02.2020. at 08:32

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pa Gigner, možeš odmah zwow, modificiraj usput, ovako ko Rahela ako treba
    i ja bih to trebala

Zhang, koma! jel lom ili bolest?
    sad si me s ovim povratkom doma sjetila, prošle godine kada sam ostavila malu u bolnici (meni to tako teško pada, pokušavam biti kul pred djetetom, ali bih najradije sjela na pod i tulila od plača) sam u taksiju okrenula glavu u stranu i tiho plakala, doveo me do doma, platila sam, izašla iz taksija, do zgrade glasno jecala, ušla u zgradu, počela ridati, ušla u stan, onda sam se bacila na pod i plakala
    baš mi je teško podnijeti ostanak djeteta u bolnici! mek mi ne bi pao na pamet

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam se iz dezurstva probudila prehladjena, a danas je jos gore, puna sam afti, cuclam led pola vremena da se anesteziram, boli me grlo, sva sam slinava. No obicno mi vjezbanje pomogne da se bolje osjecam pa sam napravila 300 killer reps 10 i yogu pola sata. Sama sam osmislila flow. Ledja su mi uvjerljivo najslabiji dio sto se tice fleksibilnosti, moram ma tome poraditi, no svi ti back bendovi mi stvaraju neku posebnu nelagodu u tijelu, recimo kad radim most i tomu slicno.
    Zhang nadam se da je sve ok.
    Tang ova desetka je bas super, mislim poprilicna razbijacina iako ju je stavila za intermediate.
    Zuzka ima stvarno svakakvih treninga, ja se sjecam ko danas s kakvom sam strepnjom 2013. presla sa Jill na Zuzku- i od tad ju radim- ja mislim da je taj koncept treninga do maks pola sata izuzetno efikasan ako je covjek konzistentan.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

sasa, nije mi led nikad pa na pamet za afte, dobra ideja! inace, ja imam problema s njima, jedino sta mi pomaze je onaj urgo ''flaster''. druge mazalice 0 bodova...
    ozdravi brzo

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

sasa, brzo ozdravi. Super ideja za led. Ni u peti mi to nije bilo.

Z, nadam se da ce bolest brzo proci. U to ime 3 pite
    rahela, tebe i headstand cu fino ignorirati

Jucer full body. 30 minuta cistog zadovoljstva. Danas rest i jedenje do iznemoglosti.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ola evo me napokoon, vrlo naporan tjedan s puno izvanrednih privatnih obveza koje imam svakih par godina i turbo tempom na poslu. Baš sam umornai jedva čekam vikend
    Super da se vrijedno vježba, žao mi je pročitat da vas ima prehlađenih, van pogona i da se spominju hitne. :kiss :

Spominjale ste i ples, obožavam plesati
    Za afte meni nema do Propolaid spreja od propolisa, čim osjetim da će izbiti odmah sprej u torbu i špricam taj dan, spriječi aftu da izbije do kraja. Vrlo je učinkovit, probajte.

U PON i UTO rest od brda i upaljenih bedara, u SRI nisam izlazila na onu vjetrometinu (3 dana bez treninga ) , jučer sam s frendicom dogovorila trk oko Jaruna, a kako mi je auto na servisu mislila sam tramvajem par stanica do mjesta dogovora, al tramvaj mi pobjegao, pa sam i trčala do nje. Baš mi se teško izvući navečer iz kuće,al poslije sam bila ko nova, endorfini me dižu iz mrtvih. Bem ti i tramvaje, nabrala neplaniranih 15km. još 20ak sklekova doma i spavala ko beba.

Veselim se ovom petku ko malo dijete!

Zhang ako si jela one pite od jabuka, baš su im fine.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Z vibre da sad krene konačno na bolje

Saša i tebi vibre da prođu afte

Ginger i cubana, bez pardona možete Zwow vježbati
    Ja sam odradila sad Zwow 9, amrap 10 min 4 vježbe.
    Odradila 2 i pol serije.
    Spajka, to bi mogla bez frke.

I što ako ne ide, smanjiš ponavljanja, serije 3 umjesto 5, modificiram recimo jump lunges u obične lunges i tako.
    Nisam ninja, a ni zhang, al se trudim [emoji16]

Sani, ti si zvijer samo takva, možeš i ti svašta, sjećam se nekih fotki s dječjeg igrališta [emoji16]

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

sasa, danas se nadam napravit taj 300 killer rep, gledala sam breakdown, izgleda izazovno
    jučer nisam vježbala, imala sam puno obaveza cijeli dan, bila sam kući doslovno pola sata

cure koje se mislite oko zuzke, ja sam se isto lomila jer mi bunny slope nije bio dovoljno izazovan, a zwow mi je ustvari bio pretežak, tj tlaka mi je tražit koji ću, a ako ideš po redu baš oni prvi su koma, gdje se ona pokušavala valjda pokazat kako je ninja
    Zato sam se pretplatila čim sam vidila da u dnevnim rasporedima ima i beginner level. I to mi je bilo taman, izazovno, upale, ali izvedivo, raznoliko: girja, bodyweight, utezi, cardio..
    al ustvari, svatko prepozna svoje što mu odgovara. Ja sam se vodila za time da sam najduže i najredovitije vježbala dok sam bila pretplaćena.

vibre slinavcima i hitnašima
    moj je dan počeo tako što sam vidila dupine, bili su doduše jako daleko ali eto nekako su me baš razveselili pa se trudim zadržat taj osjećaj do kraja petka

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

bolesnima da brzo ozdrave

ginger svakako mozes zuzku, i cubana isto. a i povodljiva ce pomalo za vama

ja sam sinoc dosla doma u 19 i odustala od teretane. zato danas popodne

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja prijavljujem još i Yogu with Adriene for lower back.
    Taman mi super pasalo za istezanje nakon Zuzi

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni je girja fenomenalan rekvizit. Baš je se zaželim, ali stvarno ne znam kad bih. Jako držim do temeljitog, ili barem dovojnog zagrijavanja, ne mogu sad uzet girju pa mahat 15 minuta.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma znam da vjv mogu, ali mi se ne da.
    Trenutno zelim samo trcanje i jogu jer je joga jedino na sto se mogu nagovoriti u 6 ujutro.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je girja fenomenalan rekvizit. Baš je se zaželim, ali stvarno ne znam kad bih. Jako držim do temeljitog, ili barem dovojnog zagrijavanja, ne mogu sad uzet girju pa mahat 15 minuta.
    zato ih neki imaju kao drzace za vrata

ne nagovarajte me, lijena sam.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I moja je bila držač za vrata, pa vam mogu reći, prije prvog mahanja: obrišite prašinu s nje

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pa Gigner, možeš odmah zwow, modificiraj usput, ovako ko Rahela ako treba
    i ja bih to trebala

Zhang, koma! jel lom ili bolest?
    sad si me s ovim povratkom doma sjetila, prošle godine kada sam ostavila malu u bolnici (meni to tako teško pada, pokušavam biti kul pred djetetom, ali bih najradije sjela na pod i tulila od plača) sam u taksiju okrenula glavu u stranu i tiho plakala, doveo me do doma, platila sam, izašla iz taksija, do zgrade glasno jecala, ušla u zgradu, počela ridati, ušla u stan, onda sam se bacila na pod i plakala
    baš mi je teško podnijeti ostanak djeteta u bolnici! mek mi ne bi pao na pamet
    Ajme, bas mi je zao...
    Ja sam, s druge strane, nekako najsigurnija kad je u takvim situacijama u bolnici jer racunam da je pod boljom kontrolom i uvjetima nego sto ja znam i mogu. Pa mi onda valjda to ne pada tako tesko.
    Dodatno, i on je ok s time da ostane (valjda se u on osjeca sigurno) pa i to pomaze.
    Ovaj puta nije ostao, nego smo na kucnoj njezi...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zhang drž'te se! bit će sve dobro.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, bas mi je zao...
    Ja sam, s druge strane, nekako najsigurnija kad je u takvim situacijama u bolnici jer racunam da je pod boljom kontrolom i uvjetima nego sto ja znam i mogu. Pa mi onda valjda to ne pada tako tesko.
    Dodatno, i on je ok s time da ostane (valjda se u on osjeca sigurno) pa i to pomaze.
    Ovaj puta nije ostao, nego smo na kucnoj njezi...
    pa da, tvoje razmišljanje je racionalno i logično
    i moj mozak to razumije na kognitivnoj razini, ali emotivno se lomim što je "moja djevojčica sada sama u bolnici, bez ikoga svoga, bolesna" a ja idem kući spavati
    da ne govorim da je i rođendan tamo dočekala
    ona je to podnijela puuuuno bolje od mene
    a ja sam se kontrolirala pred njom

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Betty ja san ista
    Al pred njima se uspijem skulirat...

Danas neman jos plan... Mozda i kratki trk ako ne pocme jace puhat i ako stignem jer imam dogovor za navecer.
    Inace, detox u tijeku, dan 5.
    Maza jede domacicu kraj mene a mene to uopce ne dira, zabrinit cu se

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mb, bravo
    Betty, ja sam nekako dobra u racionalizaciji, mislim da me to u mnogim situacija odrzalo s dvije noge na zemlji. Ne znam jel mi to prirodno ili sam se izvjezbala u tome :misli:
    Tang, dupini :inlove: nadam se da te dojam jos drzi...

Ja sam danas uspjela ubaciti jucerasnji trening. I to prije dogovorene masaze.
    Vikend moze poceti

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Napravila sam ga! 300 killer rep, doduše nije 3 hundred jer sam u nekim vježbama malo smanjila broj ponavljanja da izdržim tri runde. Al je feels like 3000
    Criss cross burpees su bili puno zabavniji nego što sam očekivala

Uglavnom bilo mi je lakše kad sam čula kako ona crkaje, a sjetila sam se i mind the self talk

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Braaavoooo
    Jel to neki od novih, ovih na pretplatu ili stari?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Napravila sam ga! 300 killer rep, doduše nije 3 hundred jer sam u nekim vježbama malo smanjila broj ponavljanja da izdržim tri runde. Al je feels like 3000
    Criss cross burpees su bili puno zabavniji nego što sam očekivala

Uglavnom bilo mi je lakše kad sam čula kako ona crkaje, a sjetila sam se i mind the self talk
    Odlicno Tang! Meni su criss cross burpees bili uvjerljivo najnapornija vjezba!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •