Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je ono užas, kakav izričaj, žena jednostavno više nema glasa. Doduše, obzirom da smo mi imali večer Josipe Lisac dobro sam se podsjetila da mi nikad nije bila omiljena izvođačica.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je ono užas, kakav izričaj, žena jednostavno više nema glasa. Doduše, obzirom da smo mi imali večer Josipe Lisac dobro sam se podsjetila da mi nikad nije bila omiljena izvođačica.
    Mi smo jučer doma komentirali da je angažman Josipe Lisac bio lukav trik - ljudima ona uvijek privuče pažnju (svejedno na koji način - pozitivan ili negativan) ali nitko ne ostane ravnodušan... Uglavnom, svi se bave Josipom, a to je klasičan primjer skretanja pažnje s eventualnih drugih propusta

Osobno - nije me se dojmilo. Ne razumijem zašto klapa Sv. Juraj nije mogla izvesti i himnu. Bilo bi bolje.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo tako, nema više glas.
    Moj muž ju obožava i samo je tiho promrmljao- ostarila je.
    Da, ostarila je i izgubila glas.
    Himnu je izmasakrirala, a zvučala je poput Dore kad priča kitivski u crtiću Potraga za Nemom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    zvučala je poput Dore kad priča kitivski u crtiću Potraga za Nemom.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Himnu je izmasakrirala, a zvučala je poput Dore kad priča kitivski u crtiću Potraga za Nemom.
    Hahahha.
    Ja sam bila ambivalentna. Čas sam mislila mrak, pozvali su Lisaac, Josipu, a onda što im je ovo trebalo, pa nazad ajme, Kolindača bi neku cajku dozvala da pjeva, ... au koma vidi Zokija kako se preznojava.
    Ma show.

Drago mi je što se dotakao klimatske promjene u prvim rečenicama. Ostalima to nije ni u primisli. Ali slažem se s ngrace, ovaj posao predsjednika se ionako svodi tek na milozvučne govorancije.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Hahahha.
    Ja sam bila ambivalentna. Čas sam mislila mrak, pozvali su Lisaac, Josipu, a onda što im je ovo trebalo, pa nazad ajme, Kolindača bi neku cajku dozvala da pjeva, ... au koma vidi Zokija kako se preznojava.
    Ma show.

Drago mi je što se dotakao klimatske promjene u prvim rečenicama. Ostalima to nije ni u primisli. Ali slažem se s ngrace, ovaj posao predsjednika se ionako svodi tek na milozvučne govorancije.
    Kolindi je po njenoj želji Radojka Šverko pjevala Ljubim te do bola. Ne znam je li mi bolja pjevačica ili pjesma, izvedba je bila fantastična!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •