Meni je ono užas, kakav izričaj, žena jednostavno više nema glasa. Doduše, obzirom da smo mi imali večer Josipe Lisac dobro sam se podsjetila da mi nikad nije bila omiljena izvođačica.
Meni je ono užas, kakav izričaj, žena jednostavno više nema glasa. Doduše, obzirom da smo mi imali večer Josipe Lisac dobro sam se podsjetila da mi nikad nije bila omiljena izvođačica.
Mi smo jučer doma komentirali da je angažman Josipe Lisac bio lukav trik - ljudima ona uvijek privuče pažnju (svejedno na koji način - pozitivan ili negativan) ali nitko ne ostane ravnodušan... Uglavnom, svi se bave Josipom, a to je klasičan primjer skretanja pažnje s eventualnih drugih propusta
Osobno - nije me se dojmilo. Ne razumijem zašto klapa Sv. Juraj nije mogla izvesti i himnu. Bilo bi bolje.
Hahahha.
Ja sam bila ambivalentna. Čas sam mislila mrak, pozvali su Lisaac, Josipu, a onda što im je ovo trebalo, pa nazad ajme, Kolindača bi neku cajku dozvala da pjeva, ... au koma vidi Zokija kako se preznojava.
Ma show.
Drago mi je što se dotakao klimatske promjene u prvim rečenicama. Ostalima to nije ni u primisli. Ali slažem se s ngrace, ovaj posao predsjednika se ionako svodi tek na milozvučne govorancije.