Molila bih preporuku za liječnika opće prakse - Novi Zagreb i da prima pacijente.
Molila bih preporuku za liječnika opće prakse - Novi Zagreb i da prima pacijente.
MM je kod dr. Mirković-Hrnić u Zapruđu, ali ne znam da li ona prima pacijente. Evo, pitaj - on je zadovoljan: http://ordinacija.vecernji.hr/adresa...c-hrnic-drmed/
Teško mi je reći, mm ne visi stalno kod nje, ali ona mu izlazi u susret kad god treba i za njegove potrebe i za potrebe njegove mame (90+). Znam da ova liječnica ne odbija dolaziti u kućne posjete, a meni je to već veliki plus. Ja sam bila u toj ambulanti samo jednom kad je nešto trebalo, žena mi se čini sasvim ok, ali nitko od nas nema fobiju od liječnika, pa ne znam kako bi to funkcioniralo.
Mi smo nedavno selili od pedijatra. Primila nas je dr Ozvacic u Sigetu (ambulanta u Superandriji).
Nazalost, ona nas je jedina htjela primiti. S time da ambulanta ima sistem narucivanja (starija populacija). Uglavnom, ako si narucen ne cekas ali ako dodjes nenajavljen, e onda je druga prica.
Meni je, naravno, taj sistem sulud, jer ne mogu znati kad ce dijete zakuriti i naruciti se tri dana unaprijed, no nekako cemo valjda pregurati... I da - obzirom da dolazimo iz pedijatrije u Trnskom, na cekanje smo navikli (nikad manje od dva sata).