Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Liječnik opće prakse u Zagrebu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Molila bih preporuku za liječnika opće prakse - Novi Zagreb i da prima pacijente.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Molila bih preporuku za liječnika opće prakse - Novi Zagreb i da prima pacijente.
    MM je kod dr. Mirković-Hrnić u Zapruđu, ali ne znam da li ona prima pacijente. Evo, pitaj - on je zadovoljan: http://ordinacija.vecernji.hr/adresa...c-hrnic-drmed/

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    MM je kod dr. Mirković-Hrnić u Zapruđu, ali ne znam da li ona prima pacijente. Evo, pitaj - on je zadovoljan: http://ordinacija.vecernji.hr/adresa...c-hrnic-drmed/
    Zadovoljan ili baš jako zadovoljan
    Trebam liječnicu ili liječnika koji ima razumijevanje za pacijenta s fobijom od liječnika

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zadovoljan ili baš jako zadovoljan
    Trebam liječnicu ili liječnika koji ima razumijevanje za pacijenta s fobijom od liječnika
    Teško mi je reći, mm ne visi stalno kod nje, ali ona mu izlazi u susret kad god treba i za njegove potrebe i za potrebe njegove mame (90+). Znam da ova liječnica ne odbija dolaziti u kućne posjete, a meni je to već veliki plus. Ja sam bila u toj ambulanti samo jednom kad je nešto trebalo, žena mi se čini sasvim ok, ali nitko od nas nema fobiju od liječnika, pa ne znam kako bi to funkcioniralo.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo nedavno selili od pedijatra. Primila nas je dr Ozvacic u Sigetu (ambulanta u Superandriji).

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo nedavno selili od pedijatra. Primila nas je dr Ozvacic u Sigetu (ambulanta u Superandriji).

Za nju sam čula da prima pacijente ali da se čeka preko nekoliko sati svaki put.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Za nju sam čula da prima pacijente ali da se čeka preko nekoliko sati svaki put.
    Nazalost, ona nas je jedina htjela primiti. S time da ambulanta ima sistem narucivanja (starija populacija). Uglavnom, ako si narucen ne cekas ali ako dodjes nenajavljen, e onda je druga prica.
    Meni je, naravno, taj sistem sulud, jer ne mogu znati kad ce dijete zakuriti i naruciti se tri dana unaprijed, no nekako cemo valjda pregurati... I da - obzirom da dolazimo iz pedijatrije u Trnskom, na cekanje smo navikli (nikad manje od dva sata).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •