Pokazuje rezultate 1 do 50 od 165

Tema: Pismo tati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Drugačije razmišljam i drugačije sam napravila. I moj muž isto.
    I mi i naša braća i sestre smo se svega odreklu u korist naših mama, nakon smrti očeva.
    Jer, to nije moje, to je mamino. I ona ima pravo da raspolaže sa svojom imovinom kako želi. A ne kako joj djeca određuju.
    I sasvim normalno živimo sa takvom odlukom. I sasvim normalno smo prihvatili novog partnera svoje mame. Dobro, malo je zažigalo u srcu, tata je ipak tata, ali i mama ima pravo na novog partnera.
    Bez imalo ogorčenja. Nismo svi isti, nemamo svi isto poimanje istog.
    Kako li će moja djeca jednog dana odlučiti
    Malo da se zamislim...

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Drugačije razmišljam i drugačije sam napravila. I moj muž isto.
    I mi i naša braća i sestre smo se svega odreklu u korist naših mama, nakon smrti očeva.
    Jer, to nije moje, to je mamino. I ona ima pravo da raspolaže sa svojom imovinom kako želi. A ne kako joj djeca određuju.
    I sasvim normalno živimo sa takvom odlukom. I sasvim normalno smo prihvatili novog partnera svoje mame. Dobro, malo je zažigalo u srcu, tata je ipak tata, ali i mama ima pravo na novog partnera.
    Bez imalo ogorčenja. Nismo svi isti, nemamo svi isto poimanje istog.
    Kako li će moja djeca jednog dana odlučiti
    Malo da se zamislim...
    Beti, mislim da je Tanči puna gorčine zbog drugih razloga, a ne samo zbog materijalnog dijela. Ako si čitala prijašnje postove, svašta je od svojih doživjela. Tako da je materijalni dio samo vrh ledenog brijega.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •