Slazem se s Jagodicom, ja sam iskreno najvise pitala radi pratnje i ove specificne situacije zbog bestije korone.

Riri, javljaj nam se i dalje, sto te veseli s bebacem

Munkice, kako temp? Jesi bolje?

Ivana_s koji si tjedan? Ja sam u pocetku hvatala te letece otkucaje, ali iskreno mislim da to nije to. Od 11tt sam ih lovila za zbilja, na 10+. Samo u pocetku je trajalo min dvije da je nadem, sad je cujem odmah, em je veca, em znam di je otprilike. Imas na YT prakticnih savjeta za trazenje. Haha, samo prosli tjedan, cistila sam stan od nedajbozevirusa. Odkad planiram trudnocu sve cistim s bio proizvodima i octom. Kupila sam neko sredstvo za dezinfekciju na kojem pise da je ok i za daske za hranu. I spricala stan kao luda s tim pola dana. Kad sam legla, ne da mi mira, idem ja (nakon svega) citati sastav. Sastav cista kemija. Uzmem doppler, nisam valjda naskodila bebi. I ono ne mogu naci otkucaje min. Umrla sam. Nasla sam ih na kraju, jeli.

Mi imamo slikice od svakog pregleda dosad. Zadnji pregled (12tt) vec izgleda kao beba. Onaj 4d koji su nam napravili kad smo isli na nifty je na hladnjaku. Buba nasa, vec je tako jako volim.