Pokazuje rezultate 1 do 50 od 851

Tema: Kako (psihički) podnosite izolaciju? Kako si olakšati?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tinkilinkixyz prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je isto sada počela polako karantena odgovarati. Od ponedeljka su kod nas zabranjeni izlasci iz tvoje opštine, što je po meni i OK, ako je zaista virus opasan onda ne treba ići nigde, mada iskreno ne verujem baš u tu priču. Mislim, da nam da svim tim režiranim i nameštenim informacijama samo mažu oći i postavljaju 5G mrežu, dok smo mi unutra i ne možemo se buniti.
    Naravno da virus nije nimalo opasan.
    To se samo oni ljubazni Italijani malo zaigrali pa pristali da kremiraju celo jedno naselje od cca 15 000 ljudi što su pristali da umru radi 5G mreže, i svih ostalih 100 000 po njihovim bolnicama su stvarno odlični statisti, kao i ostalih pola miliona širom planete...
    I Španiji se sad dopalo da nas tako zeza, pa evo i kod nas su nekako ubedili već 23 da umru za ciljeve svetskih moćnika.
    I ona dečica što su juče umrla po Evropi i Americi su novi dokaz da je virus skroz naskroz bezazlen.
    Naravno i Kinezi su sebi razbucali ekonomiju totalno radi neverovatno bitne 5g mreže.
    Tebe izgleda istina neizdržljivo plaši, čim moraš sebi takve priče da izmišljaš .
    Posljednje uređivanje od pulinka : 01.04.2020. at 15:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •