Pokazuje rezultate 1 do 50 od 385

Tema: Rad od doma u vrijeme virusa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    A koja korist da čuva stari godišnji ako mora biti potrošen do 30.6.
    A za karantenu kažu bar do 1.6 ako ne i duže.
    Do 30.6. je dugih 3 mjeseca, kad dovrše postojeće projekte a ako nema novih onda nek počne pisati GO. Ako sad radi punom parom zašto bi pisala GO? Ako radi onda se i isporuke odvijaju, znači klijenti plaćaju, znači nema potrebe da sad ne bude plaćena nit da piše GO a radi.

Ako se produlji mjesecima i ako posao stane onda naravno da će trošiti GO...

Nakon 20g rada u korporacijama ako nešto znam je da im ne smiješ dat da te "sazvacu, pojedu i islpljunu van". A pogotovo domaće firmice su sklone takvim postupcima. Jedan jasni argumentirani odlucni NE tome da te gaze može čovjeka daleko odvesti kad je u pitanju poštivanje tebe kao osobe i radnika.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

BB jako mi je žao jer vidim da si jako vrijedna, marljiva i daješ se fakat tom poslu. Ja sam već davno rekla što mislim o takvim firmama i poslodavcima.
    A moj savjet je od riječi do riječi ovo dolje što je napisala sillyme.

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon 20g rada u korporacijama ako nešto znam je da im ne smiješ dat da te "sazvacu, pojedu i islpljunu van". A pogotovo domaće firmice su sklone takvim postupcima. Jedan jasni argumentirani odlucni NE tome da te gaze može čovjeka daleko odvesti kad je u pitanju poštivanje tebe kao osobe i radnika.

To što rade zaista nije u redu, vrlo nekorektno. Sile vas na korištenje GO, a vi zapravo niste na GO nego radite ko mazge. Također se postavlja pitanje a tko će biti s djecom njihovih zaposlenika preko ljeta?? jer ne žele dati GO ni tijekom ljetnih mjeseci.

Nemaju svi baka/deda servis, mene bi taj dio također jako pogodio, da neće bit GO ni preko ljeta (nego brale udri od Božića do idućeg Božića bez pauze) umjesto da sad zbog cijele situacije motiviraju svoje zaposlenike jer zaista nije lako raditi od doma. A preko ljeta da naprave neki rad u smjenama da ljudi mogu provest bar 2 tjedna sa svojom djecom na moru ili gdje već i uostalom odmorit a ne čekat godinu dana na par dana GO.

Al iskreno opće me nije iznenadio njihov potez. Nažalost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •